MENU

Ганна Герман відригнула мовчанкою

2775 5

   

 «Вчора Рада прийнялаантиукраїнський закон про мови. Згідноз цим законом, віднині Анна ГерманВіктор Янукович та депутат ВолодимирОлійник від сьогодні змушені будутьрозмовляти виключно російською мовою.


Анна Германспілкується відрижками


Як відомо, Колесніченко назвав галицький діалект українськоїмови — відрижкою. Коли українськоюмовою говорити, то від неї погагенькопахне після того, як вона видає гидкийзвук», -  пишет блогер ya-sobachnik.


«Як же одні регіонализможуть спілкуватися з іншими? Як  Анна Герман  зможе порозумітися з Колесніченком?Хіба сліпоглухоніма людина здатнапочути чи навіть побачити відрижку?


Тому, очевидно, щовіднині у  Анни Герман не залишаєтьсяжодного вибору, як слухатися вказівоксвоєї політичної сили, курити в куточкуі мовчати в платочок.


Або не мовчати. Алетеревенити тепер не відрижкою, аросійською. І якщо укрмова — відрижка,то російська — самозадоволене плямканнякотовода після випитої пляшки русскойводкі.


Тож, поки що  Герман  відсвоєї відрижки подавилася. Тобто,замовкла. Від неї нема жодної реакціїна прийнятий закон.


Напевно, вона впришвидшеному темпі відновлює своїзнання російської, бо невдовзі їйдоведеться спілкуватися виключноросійською. А також писати свої новіромани російською.


І, зрештою, підібратисобі зручний чемодан від російськоговиробника.


Фєня Якуновичаі захист мов зек-меншин


Насправді, у  Януковича  є план, про який не знає ніхто. І він цейплан потрохи курить під приводом зовсімінших речей.


Завдання, яке ставить  Янукович  перед собою — вивести блатнуфєню, якою спілкуються в тюрмах наколоніях ув'язнені — на державнийрівень.


З введенням закону вдію на значних територіях нашої країнигромадяни матимуть право вести офіційнудокументацію, звертатися в суди, писатина парканах саме мовою, яка століттямивитворювалася, плекалася на зоні.Території такі, приміром — спальнірайони багатьох міст країни, такі якТроєщина, Сихів чи ХТЗ, тюрми (а, відповідно,і вся судова документація), зони, карцеридля сексуальних маніяків, нічні клуби,гральні клуби тощо. Вся їхня бізнесовата інша діяльність матиме праводокументуватися на «фєнє».


Оскільки фєня — церідна солов'їна мова Віктора Федоровича»,- пишет ya-sobachnik.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини