MENU

«Регионала» силой вывели с президии Львовской обласной рады

1256 0

 

 

«Голову фракції Партіїрегіонів у Львівській обласній радіІгоря Грещука силою 4 липня змусилипокинути президію Львівської обласноїради», - об этом сообщается в публикации,ссылку на которую на своей странице вFacebook разместил Михайло Данчук.


«Засіданняпрезидії розпочалося з того, що головафракції ВО «Свобода» Ірина Сех озвучилавимогу, щоб засідання покинув регіоналІгор Грещук та представник фракції«Відродження», заступник головиЛьвівської ОДА Іван Груник. На спробиГрещука і Груника протестувати присутнів залі члени президії влаштували шумовузавісу криками «Геть» і стуками.


«Я мажоритарник ви неповажаєте виборців», - сказав у відповідьІгор Грещук. Більшість членів президіїпісля цього проголосували за те, щобГрещук і Груник таки покинули президію.Утримався тільки позипартійний МихайлоДзюдзь.

 


Після цього Іван Груникзалишив приміщення, а Ігор Грещукнамагався виступити зі зверненням.Через кілька хвилин на регіоналанакинувся голова фракції НРУ АндрійКорнат, і між ними виникла сутичка. ДоКорната приєднався голова фракції«Фронт змін» Степан Кубів і ще кількадепутатів, які силою вивели Ігоря Грещуказ кімнати. Тим часом Ігор Грещук тримавКорната за волосся і кричав «Рукизабери!»

 


Перед Львівською ОДАтриває пікетпроти закону про державну мовну політику,під час якого активісти перекрили вхіддо адміністрації і пускають тількидрібних працівників.


Нагадаємо, за закон продержавну мовну політику 3липня проголосували 248народних депутатів. У поіменномусписку, опублікованому на сайті ВР,вказано, що Володимир Литвин не голосувавза даний законопроект. За словамидепутатів, його на той час не було усесійній залі. Напередодні Литвин зазначив, що голосування позаконопроекту перенесуть,оскільки ще потрібно розглянути багатопоправок. Також у списку вказано,що МиколаТоменко проголосував за цейзаконопроект, що він згодом заперечив,повідомивши, що його картку хтосьвикористав. Крім того, регіонал ПетроПисарчук, чий голос за закон теж значиться,стверджує, що його на сесії не було,і проситьвідхилити голос від його імені»,- сообщается в публикации.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини