MENU

Януковича стоит вернуть «по гарантии» в Донецк

1512 1

  

  

«Коли людина купує щосьу магазині, вона має право повернутитовар протягом гарантійного строку.


Покупка у магазині– це свого роду вибір. З різних причинми купуємо один, а не інший телевізор,шукаємо потрібний нам шампунь тощо», -пишет в своем блоге Алексей Братущак.


«Політиків ми обираємо.І віддаємо за них свої гроші: дозволяєморозпоряджатися своєю часткою у державномубюджеті протягом кількох років. Ізвичайно витрачаємо на них свої гроші.


Це все я веду ось дочого: а чи можна повернути «покупкуУкраїни» - Гаранта Конституції ВіктораФедоровича Януковича? Куди повернути?На його малу батьківщину – на Донецьк(саме «на», як «правильно» кажуть «на»Росії)?


Як на мене, то «товар» Янукович не виконує ті функції, навиконання яких його обрали. Він так іне став Гарантом Конституції. Скорішенавпаки: почав її перекреслювати тасприяти її «гвалуванню».


Якщо провести аналогіюз якимось побутовим приладом, наприкладз кавоваркою, то він замість обіцяноїкави готує мінералку. Та ще й з дорогимросійським газом. Та ще й переконує:«Ваш кофе с сахаром».


І навіщо нам такакавоварка? Скільки б таку кавоварку витерпіли б вдома? День? Тиждень? Місяць?До кінця гарантійного строку? Наврядчи. Скоріш за все вже у перший день цякавоварка повернулася б на складвиробника. А потім і на смітник.


Янукович працює у насуже 2,5 роки. Достатньо «зробив», щобдійти висновку: цей прилад-інститутнесправний...


Тож, шановний донецькийвиробник: можете забрати свою «кавоварку»назад? Він вам там і стабільність, іпокращення життя, і реформи влаштує.Якщо зможете налаштувати.


А якщо цій «кавоварці»завжди хтось заважає, якісь «казлы»,деструктивна опозиція, бандерівці тагаличани, київські журналісти, то ми жвам себе не нав’язуємо. Стаття 73-яКонституції України дозволяє вампозбутися усіх цих ворогів. Ініціюєтевсеукраїнський референдум про змінутериторії України (маєте конституційнеправо) і відокремлюєтеся у ВеликуРеспубліку Донбас. Про щось подібнедовелося спілкуватися з мешканцемДонецька у потязі на Київ після матчуУкраїна-Англія.


І от після цього –ЗАЖИВЕТЕ! Не треба буде кормити західняків!Усе, що заробили – ваше! Російська мова– єдина державна! Янукович – єдиний тавсемогутній! Не вистачає йому повноваженьдепутата/прем’єра/президента – стаєВеликим Царем! Прорубує вам вікно уРосію! Не життя – казка!


Так поживете, покажетеусім тим бандерівцям, може і вони до васпопросяться. А може і на рівних умоваху майбутньому об’єднаєтеся. Подібнихісторичних прикладів – купа. Згадайтету ж Німеччину, яка зараз чи не головнийзовнішній ворог чинної українськоївлади. От не дають жінки покою вашомуулюбленцю…


Тож залишилося лише Януковича вмовити. І в цьому питанніголовне: а чи погодиться він промінятисвоє Межигір’я на якийсь куточок уДонецьку? Є у вас там одне казкове місце.Його власник все до Лондона придивляється:то квартиру купує, то про британськегромадянство для дружини думає. Отрозкуркулите його – олігарха ненажерливого,і молода Донбаська республіка зможекілька років жити як у Швейцарії», - пишет блогер.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини