MENU

«Развести, кинуть, слить, подставить - это лексикон и сущность парламентария» - Виктор Чумак

1665 0

Вчера Виктор Чумак, директор Украинского института публичной политики, дал свою оценку неожиданным парламентским отставкам.

Об этом он написал на своей страничке Facebook.

По мнению политолога,  оппозиция не в состоянии что либо сделать в отстаивании каких либо законов, ибо то что происходит в парламенте не политика. Это «разводы», «кидки», «сливы». Не возможно переиграть «каталу» в карты за его столом и с его колодой, резюмирует Чумак.  

«Сьогоднішні парламентські відставки стали логічним фіналом перманентної кризи українського парламентаризму. Хоча парламент вже давно перестав бути центром ухвалювання рішень та майданчиком для діалогу, слова Чечетова: «ми розвили їх як кошенят» відобразили всю глибоку сутність парламенської дяльності.

Розвести, кинути, злити, підставити - це є і лексикон і сутність роботи українського парламентаря. Я думаю ми сьогодні недоречно лаємо опозицію за її беззубість, безхребетність, неактивність у відстоювані знакових законів. Чому? Якби ж то була політика! А так, ну не можна переграти каталу за його столом та його колодою.....»


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини