MENU

ГАИ «крышует» тех, кто заблокировал автобус Дония - Бригинец

729 0

  

«Автомобіль з приватниминомерами використовується для блокуванняавтобуса «Останньої барикади», щобзашкодити проведенню опозиційногомітингу», - об этом сообщает в своемблоге Александр Бригинец.


«Я звернувся до начальникаГоловного управління Міністерствавнутрішніх справ України в м. Києві О.Крикуна щодо ситуації, яку можнапотрактувати як бездіяльність абозлочинні дії співробітників київськоїміліції.

Вчора після скоєння нападуна автобус Мистецького об’єднання«Остання барикада» (який використовуєтьсядля проведення опозиційних мітингів іє власністю народного депутата О. Донія),він був заблокований на Європейськійплощі двома автомобілями: один з нихмав символіку міліції, інший приватний- Ланос сірого кольору з номерним знакомАІ 5053 ВХ. Приватний автомобіль перешкоджавруху пішоходів, оскільки знаходитьсяна тротуарі в місці, де закінчуєтьсяпішохідний перехід. 

Я звернувсядо співробітника ДАІ, з номером жетону№ 1507, з вимогою скласти протокол іприбрати автомобіль, який не лише блокуєавто народного депутата, але й заважаєруху пішоходів. Працівник міліції невчинив жодних дій, посилаючись на те,що він не знає, де водій зазначеногоавто, хоча той залишив салон автівки захвилину до мого звернення. 


Переконаний, що автомобільз приватними номерами використовуєтьсядля блокування автобуса «Останньоїбарикади», щоб зашкодити проведеннюопозиційного мітингу біля Українськогодому. Тому я вимагаю від ГУ МВСУ надатиінформацію, кому належить згаданийавтомобіль та чи було складено протоколпро порушення ним правил дорожньогоруху.


Якщо протокол не бувскладений, то я вимагаю покаратиспівробітників ДАІ за бездіяльність.Зрозуміло, що вина міліціянта у сприянніблокуванні автобуса мінімальна, аджевін просто виконував злочинний наказ.Але кожен співробітник міліції повинензнати, що виконання таких наказів - цетеж злочин, за який покарання може бутивідтермінаване, але воно однак неминуче.


Я співчуваю працівникамміліції, які з одного боку не можуть невиконати «злочинний» наказ начальства,а з іншого - виконання таких наказівсуперечать закону.


Нагадаю, вчора, 8 липня2012 року, поблизу Українського дому буловчинено напад на автобус «Останньоїбарикади» зі звуковою апаратурою, вмашину кинули камінь, який розбив скло.Блокування автобуса відбулося вчораблизько 19 години вечора. Сьогодні, автодосі залишається на тому ж місці», - пишет Александр Бригинец.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини