MENU

Ющенко на «Интере» не сказал и слова правды о Тимошенко

2769 9
Старе Брехло краще нових двох:

 

 1. Про Ціну на газ: «Україна платить 450, Німеччина платить в тих же самих умовах 175», «ціна, яку платить Україна, втричі вища ніж європейська» «на тому ж самому газогоні» :)))


- Умови у Німеччини геть інші, бо імпортує з трьох напрямків:: 24% - Нідерланди, 33% - Норвегія, 40% - Росія, тоді як у нас весь імпортований газ - російський.

- в Німеччину рос.газ потрапляє трьома газогонами - Дружба, Ямал (Білорусія) та Нордстрім. То ж це вже мікс. Слід також згадати що Ніцмеччина є найбільшим інвестором Газпрому.

Про ціни Ющ також збрехав. Ось ціни в Європі за 2011 рік

2. «чому ставка в Україні на транзит 1,9».

- Ставка на транзит для України вже давно обраховується за формулою і на кінець 2011 була 2,89 долл, а не 1,9.

3. «Штрафи 360%. Сьогодні Україна завинила Росії штрафів 11 млрд.»

- суцільна брехня. Дубіна з Міллером підписав доповнення до контракту у листопаді 2009, за яким штрафи не бралися. Пізніше, харківські угоди взагалі скасували пункти штрафів з тексту контракту. Цих штрафів не існує взагалі.

4. Щодо директив: немає закону, який би регламентував видачу директив урядом господарюючому суб"єкту - Нафтогазу. В той же час прем"єр мала право видавати розпорядчий документ міністру ПЕК, а за статутом Нафтогазу, ним керує міністерство ПЕК. Тому перевищення повноважень немає - це у 2010 році підтверджували міністр юстиції Лавринович, генпрокурор Медведько та його заступник Кудрявцев.

Viktor Ostafeychuk


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини