MENU

Як Автомайдан побував біля маєтків Медведчука та Азарова. ФОТО

1033 4

Віктор Медведчук горить бажанням запроторити активістів Автомайдану за грати. Зокрема, він подав заяву в міліцію з вимогою порушити кримінальну справу по ч.2 статті 296 КК України.

Це відбулося після подій 19 грудня, коли Автомайдан, щоб нагадати маріонетці Путіна Віктору Медведчуку, що він живе в Україні, приїхав до нього в гості та залишив напаркані напис: «Путіна геть!», «Вітя, Майдан прийде до твоєї хати».

До речі, нічого законно належного Медведчуку в результаті наших дій пошкоджено не було.

Адже, якщо говорити про паркан на якому лишилися сліді від яєць та написи фарбою, то та загорожа була зведена Медведчуком незаконно. Вона сама є доказом вчинення Медведчуком злочину – крадіжки державної землі.

Адже, коли Медведчук обгороджував територію свого маєтку, кордон якого проходив по лінії старого паркану, нову п'ятиметрової висоти загороджу він ставив на метр попереду від старого паркану. (В архівах автора є фотодокази).

Таким чином відбулося самовільне захоплення державних земель. Позаяк паркан досить довгий, була захоплена чимала земельна ділянка, яка в тому районі коштує мільйони грн.

Отже автор, яка особисто писала написи та кидала яйця, готова відповісти за свої дії, однак хай спочатку Медведчук понесе покарання за крадіжку державних земель.

Далі, Віктор Медведчук назвав наші дії вандалізмом. « Євромайдан пройшов шлях деградації – від акцій мирного протесту до збіговиська вандалів... Політична активність на рівні написів на паркані і майданних »кричалок« – це стиль прихильників євроінтеграції. І він проявляється на кожному кроці: від підготовки і опрацювання кабальної для України угоди про асоціацію з ЄС до фізичного переслідування громадських діячів», – йшлося в заяві «Українського вибору».

Насправді, це була на диво спокійна та врівноважена реакція громадян України, щодо людини, яка вчиняє вандалізм відносно своєї країни. Адже це справжній вандалізм «зарубати» євроінтеграційний курс, принести майбутнє цілого народу в жертву особистим амбіціям та родинним стосункам з Путіним.

Куди нас веде «вибір» Медведчука-Януковича-Путіна? В країну, де влада буде знімати політично-економічну напругу вибухами в метро, в країну, де в спальнях опозиціонерів СБУ та ФСБ вмонтовуватимуть камери відеоспостереження, в країну, де справжні злочинці, розкрадачі державного майна, вандали власної країни типу Медведчука будуть кидати чесних людей за грати?

Нам туди не треба. Саме тому Майдан прийшов до хати Медведчука.

Ось, репортаж, як це відбувалося.

Як Автомайдан побував в анклавах Медведчука та Азарова

Все почалося з того, що Автомайдан заїхав до села Нові Петрівці, де знаходиться «Міжгір'я», щоб купити яйця. Похід активістів в магазин за кількома десятками яєць так занепокоїв відповідальних за охорону «Міжгір'я», що вони посили пости на всіх сільських дорогах, що ведуть в сторону маєтку Януковича. На центральній дорозі, що повертає на «Міжгір'я» автомобілі ДАЇ та міліції заблокували проїзд в кілька рядів.

Минулого разу, коли Автомайдан відвідував «Міжгір'я» цей перший кордон автомайданіцвці об'їхали по узбіччю.

Дорогу через сніг проклав жовтий Джип Пояркова за ним потягнулися інші автомобілі. До самих воріт «Міжгір'я» ми щоправда доїхати не змогли, адже за 500 метрів дорогу нам перекрив, ще один кордон-блокпост: кілька автобусів з силовиками та ланцюг міліціонерів зі щитами на всю довжину вулиці від одного паркану до другого.

На цей раз повторити подвиг Пояркова ми не змогли, адже узбіччя виявилося заблокованим.

«Зверніть увагу у нас з'явилася нова озима культура – бетонні блоки, якими Янукович засіває всі землі навколо »Міжгір'я", – пожартував Сергій Поярков.

Автомайдан, щоправда прориватися нікуди не збирався, в Нові Петрівці ми приїхали виключно, щоб купити яйця – подарунок Медведчуку.

Маєток Віктора Медведчука знаходиться недалеко від «Міжгір'я» зі сторони площі Шевченка, впритул до комплексу державної резиденції «Пуща Водиця».

В свій час Медведчук відгриз для свого маєтку державні землі у цієї резиденції. Саме його шляхом пізніше пішов Віктор Янукович в історії з «прихватизацією» Міжгір'я.

«Прихватизувати» державні землі резиденції «Пуща-Водиця» Віктору Медведчуку в свій час допоміг голова Фонду Держмайна Михайло Чечетов. Так, той самий Чечетов – нинішній дерижер фракції ПР в парламенті.

До речі, після Помаранчевої революції Чечетов на допиті в генпрокуратурі здав всіх замовників злочинної приватизації в Україні. Один фрагмент його свідчень був присвячений незаконному відсудженню 22,36 гектара земель «Пущі-Водиці» на користь Медведчука.

Чечетов визнав, що в 2004 році «перебуваючи під адміністративним та психологічним тиском голови Адміністрації Президента Віктора Медведчука... здійснив незаконну приватизацію державного майна...Будинку відпочинку Пуща -Водиця на користь ЗАТ »Футбольний клуб «Динамо Київ».

«Футбольним клубом» Медведчук прикрив будівництво власного палацу. Якраз до цього маєтку і приїхав Автомайдан.

На вкрадених у держави землях було побудовано чотири величезних палаци (3-5 тисяч кв.м) кожен. Відомо, що один з них належить Медведчуку, ще один Суркісу.

Раніше маєток Медведчука вважався найшикарнішим в Україні. Однак Янукович та члени його родини давно Медведчука переплюнули.

Автор в свій час приклала великі зусилля, щоб зробити фото палаців есдеків. Це було нелегко, довелося високо-високо підніматися на сосну, бо паркан навколо маєтку тут високий, як у Януковича в «Міжгір'ї».

Нажаль, сайт Бродського «Обозреватель» на якому автор друкувала світлини маєтку знищив всі мої фотографії. Отож читачі можуть побачити маєток В. Медведчука лише за допомогою гуглу.

До Віктора Медведчука Автомайдан планував приїхати давно. Адже Медведчук є персоною особливо небезпечною для українців. Нагадаю, Медведчук є не лише затятим українофобом та противником європейського курсу України, він є кумом Путіна, посередником в стосунках між Януковичем і Путіним. Цей ланцюжок особливо небезпечний тим, що Кремль агітує Януковича вирішити його проблеми з Майданом традиційним російським способом: «зламати через коліно». І тут ми можемо згадати, як Путін ламав власну країну: вибухи в житлових будинках Москви, теракти в метро, «зачистки» жінок та дітей в Чечні.

Автомайдан приїхав до Медведчука нагадати йому, що він громадянин України, що він тут живе, а отже зацікавлений, щоб в Україні, де знаходиться його хата, живе його родина панував мир і сповідувалися європейські цінності демократії і свободи.

Автомайдан залишив Медведчуку посилання на паркані: «Вітя, Майдан прийде до твоєї хати» та «Путін геть!».

Коли за паркан Медведчука полетіли яйця з воріт вибігли міцні хлопці. Спочатку вони намагалися кинутися в бій, але побачивши кількість активістів Автомайдану боягузливо піджали хвости, і почали розповідати, що Медведчук тут не живе, натомість живуть вони, спортсмени. «Яким спортом займаєтесь?», – спитав Автомайдан. «Бігом», – відповіли спортсмени і додали, що готуються на олімпіаду в Сочі.

Збрехали, певно, адже хлопці зі статурою «бичків» на олімпійських бігунів явно не тягнули. До олімпіади в Сочі в цьому маєтку підготовлені хіба що прибиральниці, адже можна уявити, як вони набігуються за день в будинках на 5 тисяч кв. метрів.

Після Медведчука Автомайдан поїхав в сторону «Коча-Заспи», в гості до Миколи Яновича.

Прем'єру ми везли вінок, лампадки та гвоздички, кожен автомайдановець по дві штучки. Всі ці атрибути свідчили про «ПІЛІТІЧНУ КІНЧИНУ» Ніколи Яновича...

Активіст Автомайдан Дмитро Булатов зауважив, що бажає Азарову довгих літ життя, але... Після азірівських «пакращень» економіки, після маразматичного несприйняття Азіровим європейського курсу країни доводиться констатувати його «пілітичну кінчину», яку Автомайдан і засвідчив цвинтарським вінком.

До речі, віночок Автомайдан купував на Байковому цвинтарі. Коли там дізналися, що для Азірова, навіть скинули ціну, а написи на чорних стрічечках жіночки взагалі зробили безкоштовно.

Віночок Автомайдан привіз Азарову в його приватний маєток, який розташований на озері Конча по-сусідству з державною резиденцією «Конча-Заспа». Його Маєток знаходиться в котежному містечку, яке має офіційну назву Колектив забудовників «Південний» Харківського району міста Києва.

Окрім родини Азарова тут побудувалися та мешкають його друзі: екс-міністр фінансів Федір Ярошенко з сином, що очолює податкову в подільському районі міста Києва. Також там проживає Григорій Смітюх, цей пан в свій час прихватизував на шару державне майно – особняк на Липській, де зараз знаходиться офіс Партії Регіонів.

Раніше на місці котежного містечка Азарова та його команди знаходилася база відпочинку Кабінету Міністрів України. Державна власність стала приватною в дуже сумнівний спосіб.

Посудіть самі, в 2004 році Кабмін, який тоді очолював Віктор Янукович, передав всю базу (11,9 га) колективу забудовників «Південний» за... 33 тисячі гривень.

Уявіть, 11 га земель в місцях, де одна сотка коштує тисячі доларів (навіть за цінами 2004 року) за 33 тисячі грн...

Отже, Азаров за допомогою Януковича пограбував державу.

Офіційно земля прем'єра в цьому котежному містечку була оформлена на його сина Олексія Азарова. На території Азарова три будинки. Коли автор досліджувала маєток Азарова в 2010, в одному з них проживав особисто Микола Азаров,

в другому його син,

третій вважався гостьовим.

Чи проживає Азаров тут нині, не відомо. Адже в наступні роки «донецькі» перегнали стільки коштів з держбюджету у власні кишені, що побудовані до ери Януковича будинки здалися їм бідняцькими халупами. Вони почали нові масштабні будівництва палаців з таким набором розкошів, що арабські шейхи можуть вдавитися від заздрості.

Отож, якщо раптом у Азарова новий маєток, Автомайдан дізнається та приїде туди згодом.

Взагалі, Автомайдан готовий принести дух Майдану до кожного палацу тих можновладців, які забули, що вони живуть в Україні, країні, яку вони грабують та знищують, але яка дорога нам, мільйонам простих українців. Ми їм нагадаємо,що їх паркани не відокремлюють їх від України, українського народу і державних законів. Якщо ви живете тут, живете поряд з нами – любіть Україну, працюйте на користь України, не смійте знищувати її європейське майбутнє, інакше Майдан прийде до Вашої хати!

Тетяна ЧОРНОВОЛ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини