MENU

Леся Оробець: Припиніть подавати руку "політикам і бізнесменам з "Партії регіонів"

987 5

Леся ОробецьЛеся Оробець

Я звертаюсь до іноземних бізнесменів і банкірів. Відмовтесь від співпраці з "політиками і бізнесменами" з "Партії регіонів". Це збереже Вам репутацію від скандалів у ЗМІ, юридичні і адміністративні витрати від розслідувань з боку ваших урядів.

Політичні рішення про санкції ухвалюються довго. Але з тим, що робить зараз "Партія регіонів" по відношенню до українських громадян, попадання українського режиму в один рядок з іранським чи сирійським – питання місяців.

Це просто правильно з точки зору бізнес-етики і суспільної моралі. Мені складно уявити рекламу американського банку: "Ми відмиваємо гроші Аль Капоне" або швейцарського "Ми кредитуємо покупку зарину Асадом".

"Політики і бізнесмени" з "Партії регіонів" нічим не відрізняються ні своїми методами, ні здібностями як підприємці ні від Капоне, ні від Асада. 

Їхні єдині інструменти – залякування, грабунок і шантаж. Думаю, європейські політики у Вільнюсі це зрозуміли.

Ні правову державу з судами, ні заводи з виробництва IPhone ніхто з цих людей не збирається будувати. Єдина відмінність між ними і колумбійськими наркобаронами – у колумбійських наркобаронів не було поряд величезнах працюючих заводів, щоби шантажем і залякуванням привласнити їх без оплати, як це зробили "бізнесмени" з «Партії регіонів".

Зараз, попри всі обіцянки Януковича західним дипломатам, громадянських активістів кожної ночі б'ють, погрожують, спалюють машини. Добре знайомі методи з фільмів про американських гангстерів 20-30-х років ХХ століття.

Тільки в США гангстери не стали шанованими бізнесменами, які контролюють по багато відсотків ВВП кожен, а в Україні стали, і це дуже просте пояснення тієї політичної кризи, яка розгорілась. І просто так ця криза не закінчиться, бо громадяни борються за власне виживання.

Всі фінансові правила про боротьбу з відмиванням брудних грошей написані як спеціально про "політиків і бізнесменів з "Партії регіонів". Закрийте банківські рахунки їхніх компаній і підставних осіб. Не подавайте їм руки, не підписуйте з ними контрактів.

Порядні бізнесмени не ведуть справ з гангстерами.

Підписуйся на сторінки UAINFO у Facebook, Twitter і YouTube

Леся ОРОБЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини