MENU

Телеканал «112 Україна» влаштував народному депутату Чумаку провокацію

6504 12

 

Світлана Орловська

Про втрати...

Дуже гірко втрачати людей, яких ти вважав пристойними, порядними та професійними. Сьогодні я втратив таку людину. Її ім`я Світлана Орловська. Була ведучою на Ері, Першому національному зараз працює на 112-му. Але все по черзі. Мене запросили на канал щоб «поговорити про поточну ситуацію та поздоровити людей зі святами». З такими настроями я і їхав, а попав на чистюсеньку провокацію, яку відпрацьовує МВС, щодо причетності опозиціонерів до побиття Тетяни Чорновол. Після виступу міліцейського Чін - Чіна, вони спровокували сьогодні пікет біля будинку Віталія Кличко і оперативно зняв цей «громадський вчинок» тільки канал 112, який, щоб ви знали, через підставних осіб належить Сім‘ї. Тролінг і мій в прямому ефірі і Віталія ранком в сюжеті відбувався в жорсткій формі. Навіть фрази ведучої та провокатора з сюжету були однакові. Ось так. Я їм сказав, що думаю про цей канал, та їх журналістську гідність та пішов з ефіру.


Сьогодні на Віче Роман Чайка сказав, що між професією журналіста і професією проститутки один крок. Спасибі тим журналістам, хто спромігся його не зробити.

 
І шкода, що молоді люди продають свою професійність, креативність, гідність і головне - душу за ці жалюгідні серебреники. 

 

Хто не в темі, вам сюди - http://blogs.pravda.com.ua/authors/yeltsov/52bea97759798/

 

Віктор ЧУМАК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини