MENU

Інформаційний простір в Україні «куруватимуть» відверті українофоби - Фаріон

670 2

В умовах інформаційної окупації найпевнішим засобом спілкування залишаються живе спілкування і паперові інформаційні листки. Про це 28 грудня 2013 року під час свого виступу на львівському Майдані сказала народний депутат України від ВО «Свобода», відомий мовознавець Ірина Фаріон.

 

Народний депутат зазначила: "Я маю для вас три новини: дві добрих, а одну дуже погану. Суть поганої новини в тому, що президент Партії регіонів і комуністів (бо в нас немає Президента України) розуміє, що одним із найпевніших способів маніпуляції нашою свідомістю є засоби масової інформації. Нашим засобам масової інформації ще дуже далеко до самостійности. Звісно, ми можемо поспівчувати їм, що доводиться працювати в таких надзвичайно складних умовах, небезпечних для життя. Але те, що називається Януковичем, буквально вчора ввечері взяло курс на повну монополізацію засобів масової інформації. Ми у Львові і так із вами це дуже добре розуміємо, бо тут є ЗІК – канал Димінського, а Димінський – це «регіонал», який колись належав до «Нашої України». Знаємо, як цей канал через маленьких дроздових маніпулює громадською думкою. Знаємо, що їхнє головне завдання полягає в тому, аби очорнювати опозицію, а передовсім «Свободу». Це їм додає неабиякої снаги так само, як і нам додає снаги змагатися з основним ворогом – українофобією і криміналітетом.

 

Так-от, Янукович відверто розкриває свої карти і заявляє, що всі центральні канали будуть подавати інформацію про Майдан у тому світлі, яке потрібно владі. Я назву вам кілька прізвищ, щоби ви розуміли, що найближчим часом через телебачення на нас виливатиметься найбільша кількість, як казав Іллєнко, інформаційної наркоти, яка роз'їдає нашу свідомість. Так-от я назву тих людей, які куруватимуть весь центральний інформаційний простір: Олександр Гурбич і Юрій Чмир. Якщо ви не чули прізвищ цих інформаційних псів, які мають занурити нас у совєцьку добу, то два наступні прізвища вам точно відомі: Погребинський і Ганя Герман. Ці направду одне одного варті.

 

Наступне крило – винятково московське. Ви ж розумієте, що ті угоди, які підписано з Путіним, – це значить, однією ногою в Митному союзі. Це означає, що ми пустили ворога до нашої хати в абсолютній повноті, хоч інформаційна окупація України відбулася з другої половини 90-х років за часів Кучми. Жоден канал не належить українцям, тільки чужинцям, українофобам, маніпуляторам, людям без совіти і чести, які мають основне завдання – війна з українським духом, з українською культурою, війна з українською мовою. Так от московське крило куруватиме Сурков, а також автор плаката про три сорти України на виборах президента 2004 року Грановський.

 

Лише 32 відсотки українців черпають інформацію з Інтернету. Хоч Інтернет теж не завжди правда. Тому найпевнішим засобом спілкування у нас із вами залишається живе спілкування і паперові інформаційні листки. Ми, опозиційні депутати, максимально їздитимемо країною, щоби доносити до кожного з вас правдиву інформацію.

 

Хочу вам повідомити, що «Свобода» створила своє радіо – «Голос Свободи». Це радіо, яке базується на націоналістичній ідеології, і центр мовлення цього радіо в Харкові. І генеральний спонсор цього радіо народний депутат України свободівець Ігор Швайка. Заходьте на сайт ВО «Свобода» і слухайте «Радіо Свобода».

 

Ірина Фаріон також повідомила дві добрі новини. Перша з них – це те, що 26 грудня свободівці виграли суд в Одесі, який скасував рішення про визначення російської мови як мови навчання і виховання. А друга – 27 грудня одеський суд скасував звинувачення проти учасників тамтешнього Майдану Олексія Чорного та В'ячеслава Шкрібляка – це перші особи, що підпали під дію закону, який депутати проголосували минулого тижня.

ВО "Свобода"


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини