MENU

З Новим роком! Фото з новорічного Майдану

774 21

Всіх вітаю, всім бажаю - щастя, здоров’я, кохання, грошей, перемог - кожному своїх, а нам усім - нашу спільну перемогу над хамовладою! Щоб її просто вже не було і можна було нарешті відкласти убік нашу головну зброю - поганий віник і просто спокійно жити і працювати.

Головне - пам’ятаймо, що всі відомості про нас усіх вже давно зібрано, і якщо зараз ми її не дотиснемо, завтра вона нас пересаджає. Якщо ні на хвилинку не забувати про це - все у нас обов’язково вийде.

Ми з родиною, як і всі, хто мали таку можливість, зустріли новий рік на Майдані. Співали гімн разом з усіма і навіть трохи танцювали під коломийки Руслани :) Це було дуже незвично - як і щороку, натовп святкуючих людей на Майдані - у блискучому «дощику», «дідморозівських» червоних шапках, «носах» і «ріжках» з блимаючими діодами, з бенгальськими вогнями в руках - на тлі наметів, гасел, партійних прапорів і барикад, де чергують люди у касках. І це вже теж історія. 

Бачила, до речі, лідерів опозиції, а саме Яценюка і Тягнибока, які гуляли Хрещатиком. І купу інших знайомих. Віталась, вітала, і мене вітали.

Близькі переконали мене хоч раз на рік не працювати, а просто погуляти з ними, тому я вдяглася як пані, а фотоапарат взяла «про всяк випадок» і не ганялася за кадрами, а просто знімала вряди-годи, більше рефлекторно, ніж свідомо :) Тому особливо цікавих кадрів в мене немає, але дещо все-таки викладу.

Фейєрверк над барикадами

 

Дядько увішаний символікою, як новорічна ялинка. В один бік - державний і європейський прапори, в інший - російський, «регіонівський» і червоний з жалобними стрічками.

 

Горять ліхтарики під час виконання гімну

 

 

Танці і хороводи. Такі вся площа водила

Олена БІЛОЗЕРСЬКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини