MENU

У місті Рава-Руська на кордоні з Польщею встановили білборд Гаврилюку

797 0

Невеличке містечко на Львівщині Рава-Руська, на кордоні з Польщею - вважаю найбільш прогресивним в Україні. І мера їхнього - найбільш прогресивним. 


Мер міста Ірина Верещук заявила, що цим білбордом жителі хотіли показати, що в Україні є люди, справжні нащадки козаків, готові до останнього відстоювати честь і гідність не лише свою, а й своєї країни і народу.


«Встановлюючи такий білборд, ми намагалися ще раз нагадати, що найціннішим для кожного громадянина України є його країна, держава, за краще життя в якій ми повинні постійно боротися і маємо бути готовими йти до кінця. Нам не потрібно боятися того, що буде з нами, якщо наважуватимемося домагатися кращого для себе та своїх дітей. Водночас ми маємо пам’ятати: чи зможемо пробачити собі, якщо стоятимемо осторонь у той час, коли наших братів і сестер викрадають, катують, з них знущаються й убивають», – наголосила мер прикордонного містечка.


У листопаді, коли українська влада відмовилася підписувати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом, громада Рави-Руської звернулась із заявою до Європарламенту, де висловила бажання самостійно вступити в ЄС, згідно з Європейською хартією місцевого самоврядування

Мар'яна П'ЄЦУХ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини