MENU

Медпункт у Жовтневому палаці. ФОТО

1020 2

Сьогодні відвідала медпункт у Жовтневому палаці. «Заходьте, що у вас болить?», - перше що запитали мене медики. Пояснила, що усе добре, тільки хочу написати про їх роботу.

Тут працює хірургічна, терапевтична і анестезіологічна бригади. Серед обладнання є кардіограф і дефібрилятор. Вдень 41-річний Володимир, анестезіолог районної лікарні Гусятинського району Тернопільської області, врятував життя людині. У доволі молодого чоловіка стався гострий інфаркт. У цій залі його реанімували і викликали швидку. Швидка теж зробила усе належне, чоловіка відправили до лікарні. Але переважно звертаються до медпункту не з серцевими нападами, а з простудними хворобами і травмовані з вул. Грушевського. «Щоправда оперувати не має можливості, відсутня дихальна апаратура», - пояснює анестезіолог. І тільки сказав про це, як у приміщення занесли два апарати штучної вентиляції легенів. Люди купили.

Тепер у разі чого, тут зможуть оперувати. Лікарі кажуть, що у районних лікарнях техніка набагато гірше, ніж тепер на Майдані.

Щоденно у медпункті працюють 6 лікарів і 3-4 медсестри. Вони взяли відпустки за свій рахунок, щоб приїхати в Київ. Працюють позмінно, ночують у медпункті. «Я думаю, що це ще не скоро закінчиться», - говорить Володимир. Фотографуватися захотів тільки з усім колективом. #Єлюди #maidaners
Фотография: Дякую за кілька сотень повідомлень із готовністю перекладати. Історій на усіх бажаючих не вистачить))). Запишу усі e-mail адреси і потім буду надсилати завдання по мірі розвитку проекту. Судячи по листам, може бути англійська, німецька, французька версії, італійська і ще кілька мов.

Уявляєте! Можливо деякі мої герої не хочуть такої публічності, але вірю, що для них це також стане додатковим захистом. Людей, яких знатиме увесь світ, не чіпатимуть. Усім, кому ще не відписала, зроблю це обов’язково. Навіть якщо доведеться відповідати усю ніч). Зараз же хочу повернутись до наших прекрасних людей. Сьогодні відвідала медпункт у Жовтневому палаці. «Заходьте, що у вас болить?», - перше що запитали мене медики.

Пояснила, що усе добре, тільки хочу написати про їх роботу. Тут працює хірургічна, терапевтична і анестезіологічна бригади. Серед обладнання є кардіограф і дефібрилятор. Вдень 41-річний Володимир, анестезіолог районної лікарні Гусятинського району Тернопільської області, врятував життя людині. У доволі молодого чоловіка стався гострий інфаркт. У цій залі його реанімували і викликали швидку. Швидка теж зробила усе належне, чоловіка відправили до лікарні. Але переважно звертаються до медпункту не з серцевими нападами, а з простудними хворобами і травмовані з вул. Грушевського.

«Щоправда оперувати не має можливості, відсутня дихальна апаратура», - пояснює анестезіолог. І тільки сказав про це, як у приміщення занесли два апарати штучної вентиляції легенів. Люди купили. Тепер у разі чого, тут зможуть оперувати. Лікарі кажуть, що у районних лікарнях техніка набагато гірше, ніж тепер на Майдані. Щоденно у медпункті працюють 6 лікарів і 3-4 медсестри. Вони взяли відпустки за свій рахунок, щоб приїхати в Київ.

Працюють позмінно, ночують у медпункті. «Я думаю, що це ще не скоро закінчиться», - говорить Володимир. Фотографуватися захотів тільки з усім колективом.

lenta_ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини