MENU

Украинцы, почему вы не выходите на акции протеста?

464 2

Чи можемо ми - українці гордитися своєю незалежністю, якщо вона існує тільки на папері, а в житті все навпаки?

Поняття незалежності України насправді означає її державний суверенітет (зовнішня незалежність). Гарантією цього має бути економічна і військова могутність держави та патріотизм народу - його здатність протистояти зовнішній агресії.

Не менш важливою є внутрішня незалежність. Це рівень матеріального добробуту (достойні зарплати, пенсії, адекватна соціальна допомога) та рівень правового захисту (справедливі закони, правосуддя, відсутність злочинності та корупції), які забезпечують гідне життя громадян держави.

Якщо українці шанують свою незалежність, то чому ніхто не виходить на протест після призначення міністром оборони господіна Саламатіна - фактичного громадянина Росії, яка є ворогом незалежності України?

Чому ніхто не протестує проти рабовласницького ладу в Україні: масове безробіття, символічні зарплати, пенсії (щоб вигнати людей за кордон), репресивне податкове законодавство (щоб знищити економіку). При цьому ще платне навчання і медицина? Де заяви політиків з цього приводу? Невже сліпі і не бачать, що 20 років відбувається навмисне знищення державності та народу України?

Zinoviy Andrukhiv


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини