MENU

Повну відповідальність за насильство в центрі Києва несе влада - заява «Батьківщини»

3036 4

18 лютого активісти Майдану та небайдужі громадяни України мирно пішли до Верховної Ради для проведення там мітингу з вимогою до депутатів забезпечити повернення до редакції Конституції 2004 р.

 

В той же час, коли протестувальники підійшли до парламенту - виявилося, що там на них чекає озброєний до зубів «Беркут», а також численні особи кримінальної зовнішності, так звані «тітушки», які перебували під охороною спецпризначенців.

 

Силовики та ті «тушки» грубо перешкоджали мирному проведенню акції протесту під Верховною Радою та вчинили відверту провокацію, коли почали кидати в мирних громадян вибухові пристрої. Відтак протестувальникам вимушено довелося вдатися до заходів самооборони.

 

В партії «Батьківщина» заявляють, що повну відповідальність за сьогоднішній спалах насильства на вулицях Києва несе режим Януковича, який вкотре відмовився почути вимоги суспільства і внести на розгляд парламенту постанову про повернення до Конституції 2004 р.

 

Сьогодні влада продемонструвала, що вона не готова до вирішення політичної кризи в мирний спосіб, шляхом пошуку компромісів із опозицією та громадянським суспільством. Коли влада вперто не чує власний народ в стінах парламенту, тоді вголос починає говорити вулиця.

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини