MENU

Народ України вбивали за допомогою людей, свідомість яких спотворена. ВІДЕО

1996 5

Це відео - ще один найстрашніший доказ злочину над Українським народом. Народ України вбивали за допомогою людей, свідомість яких спотворена способом життя та зомбуванням. Це відео піднімає страшну завісу того, що робиться у душах тих, хто був по іншу сторону барикад Майдану. Знешкоджені цінності та відчуття вбивць та катів, які отруєні ненавистю до кожного, хто піднімає свій голос за волю та гідність.

На Майдані відбулось відродження нації, відродження людства від зарази, якою вражена свідомість автора цього відео та багатьох інших, хто не може виносити навіть повітря, в якому розквітає духмяна квітка свободи.

Всі, хто боровся за життя цієї чарівної квітки, не дамо нікому знов її загубити, адже вона безцінна, бо добривом для неї стала кров наших братів і сестер, що боролись поруч з нами. Щоб наші діти не виростали з такою спотвореною свідомістю як у автора цього відео, не допустимо зараз забовтати нашу перемогу політикам та депутатішкам старої формації. Перемога Майдану - це перемога цілого народу, вже нового народу, який має право на свій, повністю новий уряд.

А депутати які спокійно та жирно жили в той час, коли ось такі «Александри Старченкі» вбивали та катували цвіт української нації, не повинні навіть переступати поріг Верховної Ради!

Брати та сестри! Тільки наш уряд! Тільки наше рішення що до нових представників нашого народу! Тільки наша нова культура та освіта, наші нові цінності, на яких виростуть для щастя наші діти! Тільки так, до повної перемоги нашої боротьби!

Богдан ШТАЙДЕР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини