MENU

Програма київських заходів на 9 травня. ВІДЕО

1305 0

Голова КМДА оприлюднив програму, яку готують київським ветеранам на 9 травня. Цього року список заходів, які відбудуться в Києві 9 травня, є дещо скороченим. Про це під час прес-конференції повідомив Володимир Бондаренко.

"Нами скасовано деякі заходи, пов’язані з можливими демонстраціями і походами. Вважаємо, що ветерани зрозуміли нас вірно і жодного зауваження з цього приводу ми від них не почули. Ми також рекомендували районним державним адміністраціям змістити центр уваги до таких районних заходів, які відбуватимуться в шкільних музеях, біля пам’ятників, які розташовані по всьому місту Києву", - попередив Бондаренко.

Також він перелічив, яких урочистостей очікувати столичним ветеранам 9 травня 2014 року.

"В центрі Києві проходитимуть центральні святкові заходи, зокрема, покладання квітів у Парку Слави, де будуть задіяні керівники уряду, керівники президентської Адміністрації, в. о. Президента. Потім після їхнього покладання, яке відбудеться з 10 до 11 години ранку, громадяни вільно зможуть відвідувати цей парк, де гратиме музика і все буде, як завжди. Паралельно будуть заходи в музеї історії війни біля Матерії Батьківщини – ветерани будуть під тентом розміщені та слухатимуть військовий оркестр, ансамблі. Всі бажаючі зможуть прийти та покласти квіти. Практично до 18:00 години всі заходи будуть завершені. Разом тим, ввечері буде традиційний військовий салют", - розповів він.

Intv Ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини