MENU

«Перед лицем зовнішньої агресії прикордонники не здригнуться», - Турчинов привітав захисників кордонів

638 1

В. о. Президента України Олександр Турчинов привітав прикордонників з професійним святом – Днем прикордонника. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

 

У привітання йдеться про те, що щороку 28 травня об’єднує всі покоління захисників кордонів нашої держави, які і в роки миру, і під час воєнних лихоліть, не шкодуючи життя, завжди першими ставали на захист Вітчизни.

 

«От і сьогодні, у тяжку годину, коли перед нашим народом, всією країною постали надзвичайно складні випробовування, Державна прикордонна служба України продовжує залишатися однією із фундаментальних основ забезпечення національної безпеки держави, запорукою надійної охорони державного кордону, збереження цілісності та суверенітету нашої Батьківщини», - говориться далі.

 

Українське суспільство вірить, що перед лицем зовнішньої агресії прикордонники не здригнуться, не відійдуть, кинувши напризволяще священний кордон, та виконають свій конституційний обов’язок.

 

Глава держави висловив переконання, що, «збільшуючи славу ветеранів, вартові рубежів незалежної Української держави і надалі залишатимуться взірцем професіоналізму, чесності, високої культури і самовідданості у відстоюванні інтересів українського народу, захисті батьківської землі». 

Насамкінець Турчинов побажав прикордонникам та їх сім'ям миру, здоров’я і щастя, добра і злагоди, родинного достатку і благополуччя. А також успіхів у службі на благо Вітчизни.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини