MENU

Медведчук і Путін готували до референдуму по-кримськи всю Україну

3312 0

Пам'ятаєте "Референдум. Будущее страны выбираешь ты"? - сітілайти і білборди із фейсом Медведчука і фейковою партією "Украинский выбор" в кольорах русского флага по всій країні. В чому була суть?

 

Завдяки ‪#‎євромайдан‬'у ми про це вже ніколи не дізнаємось. Гроші кума Путіна і можливо самого Путіна потрачені були впусту. Референдуму вже ніякого не буде. Але ми можемо припустити - до референдуму по-кримськи готували всю країну. Здати збирались не лише Крим, домовитись не могли лише про ціну. Угода з ЄС - це був фарс "для отвода глаз" з самого початку. Згадайте, увесь час підготовки до угоди, сама угода зовсім не дражнила Путіна. Страшні факти російських медіа про необхідність узаконювати гей-шлюби для підписання ЕКОНОМІЧНОЇ угоди вспили вже практично після її непідписання. Було кілька кісільовських сюжетів про те, що Україна може піти в неправильному напрямку, які швидше демонстрували правильний напрямок, аніж очорнювали Україну. Тому що в Росії знали, що Україна не збирається цю угоду підписувати і не збирались нас "рятувати". Янукович здавав різні об'єкти один за одним і готувався до повної здачі усієї України.

 

У зв'язку з цим мені цікаво було б запитати у самого Віктора Федоровича і того ж таки Ніколая Яновича - Що таке щастя, пацани? Скіки вам треба було для щастя? Чого ви свій народ не спитали? Може б ми більше б дали.

Bogdan Logvynenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини