MENU

Від Мінздоха вимагатимуть розслідувати фінансові махінації «Вєстєй»

300 0

Завтра, 9 липня об 11:00 активісти Громадського сектора Євромайдану закликають приєднатисz до пікетування Міністерства доходів та зборів України (Державної фіскальної служби) з вимогою конкретних дій у рамках розслідування фінансових махінацій зі сторони холдингу "Вести". Акція відбудеться за адресоюЛьвівська площа 8.

 

Активіст Громадського сектора Євромайдану Олег Слабоспицький наголошує: «Ми сподіваємось на чітку позицію нової влади. Холдинг "Вести" замішаний у фінансових махінаціях Сергія Курченка та Олександра Януковича. Нам незрозуміло чому, попри розслідування та блокування рахунків холдингу, антиукраїнська газета всеодно видається повним накладом в Україні. Крім Державної фіскальної служби, ми чекатимемо на реакцію Генеральної прокуратри та Служби безпеки України, куди вже подано відповідні запити».

 

Станом на сьогодні вже розкрито схеми фінансових маніпуляцій за причетності головного редактора газети – Ігоря Гужви, а також доведено причетність до холдинга Сергія Курченка та Олександра Януковича. Ще 23 травня Міністерство доходів та зборів повідомило про блокування рахунків медіа-холдингу "ВЕСТИ" у рамках кримінального провадження за ч.3 ст.212 «Ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів)», ч.2 ст.205 «Фіктивне підприємництво» та ч.3 ст.209 «Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом» Кримінального кодексу України. Про це йдеться в журналістському розслідуванні, опублікованому на сайті  "Української правди".  Однак медіа-холдинг й надалі продовжує свою діяльність,поширюючи антиукраїнську пропаганду.

 

Нагадаємо, що 27 червня активісти Громадського сектора Євромайдану вже проводили пікет під стінами головного офісу медіа-холдингу. До участі в пікеті приєдналось понад 200 небайдужих громадян. Після акції, редакція медіа-холдингу поширила ряд неправдивих інформаційних матеріалів, вчергове продемонструвавши свою антиукраїнську редакційну політику.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини