MENU

Депутати від «Батьківщини» здали кров для української армії. ФОТО, ВІДЕО

358 0

Народні депутати з фракції «Батьківщина» здали кров для потреб української армії та бійців, які беруть участь в антитерористичній операції на Східній Україні. До благородної місії також долучилася очільник політсили - Юлія Тимошенко.

 

Лідер «Батьківщини» висловила вдячність громадянам України за підтримку військовослужбовців, які беруть участь у захисті територій Донецької та Луганської областей.

 

Тимошенко подякувала кожному, хто передає продукти, хто допомагає одягом, хто купує бронежилети і шоломи, хто купує воду і передає її на передову.

 

«Я дякую кожному українцю, який сьогодні не знаходиться осторонь від допомоги нашій армії, нашим добровольцям, всім, хто сьогодні боронить Україну. Я вважаю, що свята справа кожного з нас – допомогти сьогодні всім, чим ми можемо. Крім того я пишаюся кожним українцем, який сьогодні перераховує може й невеличкі, але дуже важливі кошти на допомогу армії, Національній гвардії, нашим добровольцям”, – зазначила Тимошенко сьогодні у Київському міському центрі крові, де вона разом з членами своєї партії здала кров на потреби постраждалих у бойових діях на Сході України. З ініціативою здати кров для української армії виступили депутати від фракції «Батьківщина».

 

 

Лідер партії “Батьківщина” наголосила на важкій та відповідальній місії українських лікарів, які допомагають військовим.

 

“Я також хочу подякувати людям, які все своє життя віддали служінню Україні, і які в медицині сьогодні роблять одну з найважливіших справ – допомагають донорам здати кров і підтримати, в тому числі тих, хто сьогодні має дуже важкі поранення і потребує крові”, – сказала вона, повідомляє сайт Тимошенко. 

Вона також подякувала українським військовим за патріотизм та мужність у захисті територій нашої держави. “Я перш за все хотіла би від нашої фракції висловити величезну подяку всім нашим солдатам та офіцерам, які сьогодні в самих гарячих точках нашої країни захищають Україну, кожного з нас, наші родини, наших дітей. Ми безмежно дякуємо їм за це. Сьогодні я вірю в те, що ми знаходимося в декількох кроках від миру. Україна буде щасливою, європейською, справедливою державою”, – підсумувала лідер партії “Батьківщина”.

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини