MENU

Голівудська історія учасника податкового майдану, який зараз воює в АТО і грає на скрипці

1591 1

Це - Сергій Костаков. Людина з долею для голівудського фільму. (А може, й вище - для проекту Є-люди Kristina Berdinskikh. І ця доля найяскравіше ілюструє велич і слабкість нашої неперевершеної держави.


Короткий опис останніх серій:


1. В 2010 році Сергій виходить на перший майдан проти Януковича - Податковий. І опиняється у СІЗО за звинуваченням у перекритті вулиць.


2. Через сім з половиною місяців його відпускають і руками судді Крістіни Тарасюк починають готувати до серйознішого терміну.


3. За співпраці з небайдужими чеськими дипломатами Сергій утікає до Чехії. Там отримує політичний притулок. Який дозволяє жити і працювати.


4. Як тільки Росія атакує Крим, Сергій повертається до Києва, купує форму і йде у військомат. З проханням негайно записати в армію. За плечима екс-біженця, екс-в'язня, екс-майданівця та екс-підприємця - спецназ Міноборони СРСР.


5. Сергія записують в 72-у Білоцерківську мехбригаду і передислокують на Донбас. Там він і досі. Спочатку у розвідці, зараз - у мінометній роті.


А тепер про недовиправлену сучасність. З'ясовується, що справа за перекриття доріг під час Податкового майдану досі не закрита. І Сергія у Києві чекає не тільки вдячність співвітчизників, але й слідчий Шевченківського райуправління Ганівський О.П, який далі веде цю надважливу для країн.


Розповів цю історію першому заступнику міністра внутрішніх справ Володимиру Євдокімову. Написали офіційне звернення до міністра внутрішніх справ Арсену Авакову.

PS. Треба швидше приймати закон "Про очищення влади". Проект, який передбачає перевірку кожного міліціонера/прокурора/судді/держслужбовця, переданий Петру Порошенку в перший тиждень його президентства. Завтра вже починається вже другий місяць, але система Віктора Януковича за невеличкими виключеннями живе і квітне в судах та правоохоронних органах.


PPS. А грати на скрипці Малый Сергей Костаков навчився в прекрасній Празі

Єгор СОБОЛЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини