MENU

"Опять ты без меня куда то залез", – син пораненому батькові, бійцю "Айдару"

191 6

Богословська якось на Громадському казала, що Харків стане нашим Сталінградом. Насправді Харків став прифронтовим містом. Тут уже відчувається метушня війни. Всі кудись щось переправляють: хірургічні столи, лікарів туди, поранених сюди, загиблих, на жаль, теж.

Вчора привезли 5-х. Сьогодні на похороні спитала в дружини: що він вам казав, коли йшов на війну? – сказав, що повернеться і більше нічого.

Гєни-Томи більш нема з нами. Його красива дружина дуже плакала і просила дуже хлопців-айдарівців більше не вмирати. Нема з нами Сєрапатіста. Тепер постійно думаю, як зайду я в цю казарму їхню на третій поверх, а там його не буде і не шукатиме він мені винятковий чай – лише для мене чай.

Зате є Куба. Куба знайшовся в лікарні. З його живота повитягували осколки, він тепер постійно сміється, але одразу корчиться від болі і згинається. Попросив лише "Ігри престолів" принести. Ми його три рази поховали, а він от "Ігри престолів" просить. Завтра принесу.

Читайте також: Зброя із виставок та парадів повинна бути на Донбасі – Ляшко

Макс просив шорти. Осколки йому витягнути не можуть, бо десь там позалазили попід вени. Госпіталь повний солдат, але й повний волонтерів. Здається, волонтерити стало модно, навіть гламурні баришні везуть на передову купу ліків самі. Хтось з крутих ресторанів возить їжу за 50 км танкістам. В такі хвилини думаєш, що Сєрапатіст і Гєна-Тома впали там під Луганським аеропортом не просто так. 

А Володю Косолапова теж зустріла в Харкові перед його відправленням на передову. Його батько – дядя Саша у Львові в реанімації. Ми знаємо всі, що він молодець і ми всі тримаємо за нього кулаки.

 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram 

Настя СТАНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини