MENU

«Приватбанк» заборонив кредитні лінії для добровольців АТО

2146 3

А от ще цікава історія. Коли я мобілізувався в армію, мені видали зарплатну картку для отримання військової зарплати - звісно, Приватбанк.

Раніше в мене вже була одна картка Приватбанку - з кредитною лінією на 4000 грн. Не те щоб я нею часто користувався й залазив у борги, але іноді вона ставала в пригоді для чималих термінових платежів. Борг гасився майже одразу.

І от добрий Ігор Валерійович ухвалив чергове рішення із серії "Підтримай Збройні сили України", і днями мені прийшла смска про те, що "Вам, як військовому (правильніше було б - мобілізованому), ми не нараховуємо % за кредитом із 18.03.2014 (дата початку мобілізації). Ваш ліміт встановлюємо на рівні боргу - 0 грн. Віримо в перемогу!" - підбадьорює мене Приват.
Тут потрібно зазначити, що, за законом від 4 червня, для мобілізованих заморожено виплату кредитів, скасовано потребу платити проценти і штрафні санкції. Приватбанк думав більше місяця, перш ніж вирішити, як йому узгодити закон і купу своїх боржників із кредитними картками.

Тепер у мене на старій картці немає ніякої кредитної лінії й немає можливості купити щось потрібне для виживання і проходження служби, поки армія на місяць затримує зарплату.
Зате банк Коломойського вірить у нашу перемогу. За це йому велике армійське спасибі, бля**, від тисяч мобілізованих клієнтів з екс-кредитними картками.

Dmytro Lykhoviy


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини