MENU

Луганщина просинається після «летаргічного сну» і повертається додому, в Україну

2550 0

З лінії фронту. Минулу добу працював в Луганській області. Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Попасна. Не просто, проблем вистачає. Зокрема, в Лисичанську і Попасній ще відчувається внутрішня напруга, люди дуже важко оговтуються після пережитого кошмару.

Ці міста ще не вдихнули на повні груди. Зберігається загроза проникнення диверсійних груп терористів, адже тут були плацдарми одного з найкривавіших бойовиків ЛНР, Мозгового.

А в самому Лисичанську була база сумнозвісного батальйону терористів " Привид", що спеціалізувався на засідках, терактах, мав снайперські групи, важку техніку, пушки.

Втім, спецпідрозділи МВС діють на випередження і активно протидіють будь-яким спробам провокацій російських бойовиків. У містах та на блок-постах працюють посилені наряди та спецпідрозділи МВС. Розкрито багато злочинів, проводяться затримання, вилучення зброї та вибухівки. Виявлено та ідентифіковано значну кількість учасників терористичних банд, що одружували в цих населених пунктах. Тільки по Лисичанську їх біля 300 осіб. Люди активно співпрацюють і допомагають. 

До речі, приємно тут повсюди бачити українські прапори. Луганщина просинається після "летаргічного сну" і повертається додому, в Україну. 

Наразі, в АТО перебуває заступник міністра МВС Сергій Яровий. Стогодні, разом з ним, спільно з керівником ГУМВС Луганськоі області Анатолієм Науменком та керівниками спецпідрозділів ГУБОЗ, КР, ДАІ та ін, відпрацювали поставлені міністром МВС Арсеном Аваковим оперативні задачі. Є вагомі результати. Але детальніше після повернення.

Одне можу сказати точно: наша боротьба з ворогами України буде жорсткою і бесеомпромісною! Терористи і диверсанти виявляються і затримуються. Хто чинить опір - знищення! Тут буде встановлено Закон і Порядок! Продовжую перебувати в зоні АТО. Працюємо. Слава Украіні!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини