MENU

Війна, розпочата Росією проти України, обернеться величезними проблемами в самій Росії - Турчинов

2235 8

Реакція Росії підтвердила ефективність мого візиту до Литви та участь у конференції Голів парламентів європейських країн. Хвиля бруду в інтернеті від контрольованих російською владою тролів та заява МЗС Росії такого ж характеру - є зайвим цьому доказом.

 

В той час, коли російське дипломатичне відомство “вправляється” у фразеологізмах про вияви цинізму, в Україні російські найманці та військові з російської ж зброї продовжують вбивати людей, руйнувати міста та інфраструктуру регіону.

 

Ні в Україні, ні в світі немає жодних ілюзій щодо так званої російської “гуманітарної допомоги”. Всім зрозуміло, що це лише інформаційний прийом для відволікання уваги від системного вводу російської військової техніки на територію України для підтримки тероризму. В той час, коли громадськість обговорює напівпорожні “гуманітарні вантажівки”, в Україну в‘їжджають танки, БТРи, системи залпового вогню та зенітно-ракетні комплекси.

 

Всім очевидно, що на Сході України - не український конфлікт. Це гібридна війна, яку Росія розпочала проти України, війна за участі російських спецслужб та армії. І Росія робить все можливе, аби продовжувати цю війну, посилюючи свою військову присутність якраз в той момент, коли українська армія близька до перемоги.

 

Хочу нагадати Російському МЗС, з яким ніхто не зможе змагатися в цинізмі, добре відому біблейську істину: «Той, хто підняв меч, від меча і загине» (Матвія 26:52). Війна, розпочата Росією проти України, обернеться величезними проблемами в самій Росії. Рано чи пізно “пропагандистський угар” мине, і російський народ побачить, що війна з українцями була потрібна їх владі лише для відволікання уваги від кризи в самій Росії, де сьогодні істеричними темпами відновлюється тоталітарна завіса для того, щоб відгородити своїх громадян від демократичних та цивілізованих цінностей, позбавляючи їх всіх шансів на розвиток та гідне життя.

 

Олександр ТУРЧИНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини