MENU

Радник міністра МВС: Терористи діють за координацією і наказами з військовим керівництвом Росії

679 0

Командування російськими терористичними бандами на території Донецької та Луганської області, здійснюють вищі кадрові офіцери ГШ ЗС РФ. В тому числі, ті, що служили у спецпідрозділах ГРУ-ФСБ і мають серйозний досвід участі в бойових діях та пройшли вишкіл у "гарячих точках", зокрема, обидві чеченських кампанії та інші. Це наказ путіна. Ватажки терористів, гіркін-стрєлков, мозговий, болотов, захарченко, "чечен", "боцман" та інші виродки фактично усунені і активно не впливають на будь-який процес. Всі збройні формування терористів, діють виключно за координацією та наказами з ГШ ЗС РФ. Це підтверджуються усіма останніми подіями та зухвалими контратаками терористів на східному фронті. Присутність на Донбасі регулярних частин ЗС РФ, стала доведеним фактом.

Головна задача путіна, продовжувати максимально дестабілізувати ситуацію в Україні, вбиваючи мирних людей. Усвідомлюючи свій програш у війні проти України, кремль, намагається за будь-яку ціну, втримати ситуацію і продовжувати криваву бійню на Донбасі. Саме тому, він кинув проти сил АТО практично усі свої сили: "Гради", танки, БТРи, десантників, кадирівсько-сербських професійних найманців, снайперські групи, підривників, диверсантів. При цьому, одним з головних завдань, що ставить путін своїм збройним формуванням - цілковите знищення інфрастуктури, головних об'єктів життєзабеспечення та економіки Донбасу. 

Втім, наступ сил АТО триває. Щодня звільняються окуповані російськими військами населені пункти. Деморалізація серед місцевих бойовиків днр-лнр посилюється, триває масове дизерстирство з лав путінських терористичних банд. Крок за кроком, ми рухаємось до остаточної перемоги. Рашизм не пройде! Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини