MENU

УВАГА! Міністерство оборони закликає не підігрувати окупанту в інформаційній війні

235 21

Україна і її Збройні Сили знаходяться під потужною інформаційною атакою.

Генерала-лейтенанта Хомчака, командира ОК "Північ", у деяких засобах масової інформації звинуватили у нібито зриві АТО й зрадництві, вчора масово поширювалась інформація про втечу й дезертирство командира 8-го армійського корпуса Петра Литвина... Все це - не відповідає дійсності!

За останні декілька днів інформація такого відверто замовного провокаційного характеру про командирів Збройних Сил України, вище керівництво МОУ і ГШ майорить в новинних стрічках Інтернету. Почастішали і збільшилися об'єми атак "тролів" на українські ресурси в соціальних мережах, постійно з'являються дискредитуючі замовні матеріали, які призводить до паніки, істерик, розгубленості, невмотивованої агресії у нашому й без того занепокоєному суспільстві. Ми попереджаємо, що за багатьма явними і неявними ознаками все це - спланований і прорахований інформаційний удар ворога. Керуючись безвідмовним принципом "розділяй - і володарюй", кремлівські ляльководи намагаються роз'єднати українське суспільство, посіяти недовіру до керівництва держави, до командирів і військовослужбовців Збройних Сил України, які зараз захищають нашу землю на передовій.

Народ України - тил для своїх воїнів, тому ми повинні бути монолітні, сильні й помірковані, не падати духом, не кидатися на псевдосенсаційні приманки кремлівських пропагандистів.

Сила - в єдності й поміркованості. Не поспішайте поширювати інформацію, спершу подумайте: хто виграє, а хто програє від її розповсюдження, які вона матиме наслідки,чи правдива вона тощо.

Не перетворюйтесь на інформаційну зброю в руках окупанта!

Міністерство оборони України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини