MENU

Росія програла гібридну війну Україні - Валерій Гелетей

1412 6

Наші Збройні Сили впевнено тіснили банди російських найманців, знищували диверсантів та спецпризначенців. Саме тому Кремль змушений був перейти до повномасштабного вторгнення своїх регулярних військ на територію Донбасу. Сьогодні ми вже маємо справу з дивізіями та полками. Завтра це можуть бути корпуси. 

Операція по звільненню Сходу України від терористів завершено. Ми маємо терміново вибудовувати оборону від Росії, яка намагається не лише закріпитись на територіях, раніше окупованих терористами, але й здійснювати наступ на інші території України. В наш дім прийшла велика війна, яку Європа не бачила з часів Другої Світової. На жаль, в такій війні втрати вже будуть обчислюватись не сотнями, а тисячами, навіть десятками тисяч. По неофіційним каналам російська сторона вже кілька разів погрожувала, що у випадку продовження спротиву, вони готові застосувати проти нас тактичну ядерну зброю.

Для того, щоб вистояти, нам необхідна повна консолідація всіх наявних сил. Заклики до зняття з посади Начальника Генерального Штабу генерала Муженка – це російська провокація. Саме Муженко був архітектором українських перемог на Сході. Саме він спланував і втілив блискучу операцію по фактичному звільненню українського Донбасу. Якби не російське вторгнення ми б неминуче завершили б активну фазу АТО вже на початку жовтня, звільнивши всю територію. Кадрові зміни мають бути спрямовані на посилення, а не на послаблення армії. За останній тиждень від командування було відсторонено 6 старших офіцерів. На їхнє місце поставлені молоді командири, які довели свою здатність в боях.

Сьогодні ми маємо втримати стрій і продемонструвати нашу готовність дати відсіч агресору. Росія заплатила вже дорогу ціну за вторгнення. Сотні російських солдат та офіцерів назавжди знайшли прихисток в українському чорноземі. Критична кількість втрат неминуче протверезить Росію. Але для цього ми маємо відмовитись від панікерства і показати, що українці не збираються здаватись. Це – наша Велика Вітчизняна Війна і ми в ній неодмінно переможемо.

Валерій ГЕЛЕТЕЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини