MENU

Домовленості у Мінську – капітуляція Порошенка перед Путіним

2916 7

Домовленності контактної групи у Мінську – завуальована форма капітуляції Порошенка перед Путіним, таку думку висловив Голова радикальної партії Олег Ляшко у своєму фейсбук.

 

“В підписаному ганебному документі, Україні нав’язаний російський алгоритм вирішення створеного ж Росією конфлікту, що був озвучений міністром закордонних справ Росії Лавровим ще навесні. Тому ми не бачимо в протоколі ні невідкладного виведення російських військ та спецпідрозділів із території Донецької та Луганської областей України, ні прямого зобов’язання Росії щодо припинення транскордонного постачання зброї.

 

Підписаний документ грубо суперечить Конституції України і нашому законодавству, у тому числі постанові Верховної Ради України, ухваленій за моєю ініціативою в середині квітня.

 

Протокол не передбачає і відшкодування Росією збитків, зокрема українським громадянам, економіці, соціальній сфері та інфраструктурі, завданих внаслідок її збройної агресії, анексії АР Крим та окупації частини території Донеччини та Луганщини.

 

Отже, на моє переконання, Порошенко, дозволивши Кучмі підписати зазначений протокол, по-суті, погодився грати за сценарієм агресора – Путіна” – додав Ляшко.

 

Також політик додав, що для нього і переважної більшості громадян України, такі поступки є неприпустимими.Тому він закликає й далі боротися за нашу Вітчизну, її незалежність, суверенітет та територаільну цілісність, адже Путіна зупинить лише сила.

novosti-o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини