MENU

«Особливий статус» Донбасу - бомба уповільненої дії

3719 4

Сьогоднi депутатами ВР України, було надано "особливий статус" Донбасу та ухвалено амнiстiю для представникiв ДНР та ЛНР.

Це загроза цiлiсностi України, поглиблення процесу розколу, роздробленостi на окремi регiони з рiзним геополiтичним вектором тяжiння. Приклад, що може слугувати для iнших бандформувань, якi захочуть встановити власнi правила на певнiй територiї, створивши для цього терористичнi органiзацiї. Сценарiй, що може бути скопiйованим й проведеним Кремлем у проросiйських регiонах з створенням марiонеткових мiнi-держав, що заявляють про намiри вiдокремлення вiд Украiни та пiдпорядкуванню РФ. Це легiмiтизацiя тероризму в Українi.

Продовжувати можна ще дуже довго, адже вiд обурення всерединi все закипає й хоче вирватися назовнi все те, що колись почула на вулицi. Але це емоцiї, якi важко стримати у момент, коли усвiдомлюєш весь негатив вiд прийнятого рiшення.

Найбiльша проблема прийнятих законiв, на мою думку, це створення преценденту в Українi з негативними наслiдками як для економiки так й для правової системи. СБУ визнала ДНР та ЛНР терористичними органiзацiями, якi сьогоднi, за рiшенням ВР, стали представляти органи мiсцевого самоврядування, набувши "особливого статусу".

Також положення про "особливий статус" суперечить КУ та закону "Про органи мiсцевого самоврядування". Створено черговий прецендент правового нiгелiзму з показовою безкарнiстю.Тягар по вiдбудовi Донбасу лягає на плечi платникiв податкiв, незважаючи на доходи. Як не сумно констатувати, у програшi опинився український народ, якого влада буде частувати казками про мир.

Ніна ТИМКІВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини