MENU

«Батьківщина» не голосувала за закони, які легалізують окупацію Донбасу. СПИСОК

2681 2

Партія "Батьківщина" Юлії Тимошенко не голосувала ні за проведення 16 вересня закритого засідання Верховної Ради, ні за ганебні закони президента Петра Порошенка "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей" і "Про недопущення переслідування та покарання осіб – учасників подій на території Донецької та Луганської областей".
 
Про це йдеться у заяві партії.
 
"Наголошуємо, що після відходу ряду депутатів парламентської фракції "Батьківщина" до "Народного фронту" Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова та Блоку Петра Порошенка – всю відповідальність за їхні голосування у сесійній залі несуть відповідні політичні сили та їх лідери", - наголошується у документі.
 
"Члени партії "Батьківщина", які є діючими народними депутатами, демонстративно вийняли картки для голосування і не могли брати участі в голосуванні під час розгляду згаданих законів. Окрім того, наші однопартійці принципово голосували проти проведення закритого засідання Верховної Ради з розгляду цих питань", - йдеться у заяві.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини