MENU

У Росії "Журналіст року" на врученні премії виголосив антипутінську промову. ВІДЕО

11177 15

Російський журналіст Ілля Азар 16 вересня на врученні премії "Людина року" виголосив антипутінську промову. Він став "Журналістом року" за версією журналу GQ.

Ілля Азар подякував за вручений йому титул і підкреслив, що в першу чергу він вдячний колишньому головному редактору "Ленти.ру" Галині Тимченко та головному редактору "Эха Москвы" Олексію Венедиктову, інформує UAINFO.org.

Азар розповів, що вони дали йому можливість у цей "невільний" для України час об'єктивно описувати події, які відбуваються.

Крім того, він зазначив, що цю премію він розцінює не як особисту, а як усіх колег, які ризикують своїм життям та їздять на Донбас.

У своїй промові Азар зазначив, що він просто писав про те, що відбувається в Україні та висловив сподівання, що Путін припинить агресію проти неї.

"Сподіваюся, що Володимир Путін більше не посилатиме російських солдатів і озброєння на Донбас, українська армія не бомбитиме міста, а російські телеканали не розпалюватимуть ненависть і не брехатимуть по телевізору, і наступного року премію отримає чудовий кінокритик Долін або мій добрий приятель і відмінний репортер Єгор Мстовщіклв", – сказав він. 

Промова російського журналіста була вирізана із усіх ефірів російських каналів.

 

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини