MENU

Відомий луганський сепаратист Арсен Клінчаєв побився з журналісткою у центрі Києва. ВІДЕО

6788 5

Тепер історія сутички з арсеном клінчаєвим. Ранковий сюр.

Прийшла на зупинку громадського транспорту поряд з домом. Чую за спиною чоловічий голос по телефону шось типу "а прівєт Аліна, ой Мариночка, забыл как зовут.." Повертаюсь і бачу шо це сепаратюга Арсен клінчаєв в костюмі та великих темних окулярах. І в мене шось в середині перевернулося. Підходжу, питаю: арсен клінчав? 

- да, я, - каже він розгублено. 
- а чому ти, грьобаний сепаратист тут, а не в зоні АТО під кулями? Не трусишься в підвалі, а відпочиває в столиці, по пляжам ходиш, живеш на Печерську.
- я не в чем не виноват, суд это признал и СБУ.
- денег занес наверно кому надо?
- я не в чем не виноват.
- а кто собирал митинги под триколорами, кто войска российские привел. Ты, сука, привел. Так почему ты не там.
- сама ты сука и что ты сделаешь?

Я замахнулась шоб вдарити його по обличчю, він ухилився, схопив мене за руку, я його штовхнула, але ми в різних вагових. Він почав наступати.

- шо совсєм оборзела, сейчас зарою. Что ты творишь?Ты еще поговори.

Втручається чоловік: приберить руки від дівчини! - она перевая набросилась, кАза! и что дальше?
- то что я как журналістка сделаю все возможное, чтобы ты ответил. Из-за тебя, твари, тысячи людей в могилах, а ты тут наслаждаешься.

І дістаю телефон включаю видео. Він теж починає мене фільмувать зі словами "разбєрьомся". А потім з дурі б'є по моєму телефону. Під'їхав тралік, що курсує Печерськом, він зайшов слідом за мною з криком: "журналистка! Суки это из-за вас война, вы мешали дружбе с Россией, вас закапать надо. Начали войну в своем Киеве, а теперь кидаетесь!"

Люди не зрозуміли, попросили припинити розбірки. Я пояснила шо це сепаратист арсен клінчаєв з Луганська, який влаштовував антимайдани і агітував за приєднання до росіі. Тоді говорити з ним почали мужчини якось так: "у@бан якшо ти ще хоч слово скажеш ми тебе в сміттєвому баку поховаємо під триколором". Підключилась жінка: Ах ти чума сепаратиська чого ж люди гинуть, а ти в столицю перебрався, чо ж тебе не посадили", -і нєбось квартиру в Новопечерських Липках знімає". "Та ні, певно купив", "Ах ти х@йло" - підхопила решта.

- да я здесь ни при чем, это такие как она виноваты, журналисты!
- да закрий пельку, покидьок! Хіба ж ти людина, тварюка!

На цьому він вистрибнув з тролейбуса.

Алла ЧИЖ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини