MENU

Барак Обама пожелал Януковичу демократизироваться

1032 2



У деньнезалежності України адміністраціяпрезидента поширила інформацію, що Віктор Янукович отримує привітання відзакордонних лідерів.

Серед іншого,як повідомила Банкова, привітаннянадіслали Барак Обама, Володимир Путінта британська королева Єлизавета ІІ.

Щовсередині цих привітань, адміністраціяпрезидента не повідомила. Але на запитУкраїнської правди вони надали копіїцих послань.

Послання Путіна – цесуцільне знущання. Набір тексту про«спільні духовні та культурні корені»,риторика про «взаємовигіднеспівробітництво».

І це на фонібезкінечних, але безрезультатнихпереговорів по газу протягом двох зполовиною років. Тобто саме це побажанняПутіна – просто ритуал, який не вартийпаперу, на якому його написано.

  


ПосланняОбами – більш цікаве. Там заклик додемократизації. Про це жодним чином необмовилася Банкова в повідомленнях,хоча дуже сумнівно, що вони частоотримують послання від Обами,

«Свободата спільні цінності – головний елементнашого партнерства». «Ми залишаємосявідданими працювати з вами в розбудовідемократичних інституцій та верховенстваправа в Україні», – пише Обама.

Алев реальності це все бла-бла-бла, як кажутьсамі американці. Вони продовжуютьрозмовляти з Києвом мовою закликів, нерозуміючи, що їх не чують.

 


Найчеснішенаписала британська королева, яка простопобажала щастя та прцвітання українськійвладі та українському народу.

Іголовне, що влада буде максимальношвидко втілювати в життя побажаннякоролеви у тій частині, яка стосуєтьсяїх персонального добробуту.

 

 

 Сергей ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини