MENU

Ударівець Карпенко влаштовує своїх спонсорів і партнерів на «теплі» посади

2308 0

П "Жити по-новому" чи як час розраховуватись за місце в списку

 

Як говориться хто дівчину годує той її і танцює. Тепер бачимо, що партнери по бізнесу у соратника регіоналів Карпенко не змінилися. І він відпрацьовує місце в блоці Петра Порошенка, разраховуючись тим, що проштовхує своїх спонсорів і партнерів на теплі місця. Звичайно. На всіх мабуть ринків не вистачає. А наклавши лапу на Володимирський і Житній ринок, Анатолій Карпенко влаштовує своїх близьких на "теплі" місця. Весь в працях і турботах депутат від партії "Удар". І в той момент, як його шеф, мер Кличко, думає, що є ЕЛЕВАТОРИ в метро, Карпенко вирішує свої бізнес-інтереси. Браво! Гідний народний обранець! Повертаються традиції "талановитих родин" часів Януковича.

 

"Голова постійної комісії Київради Анатолій Карпенко (УДАР) звернувся до мера Києва Віталія Кличка з проханням включити Олександра Супруненка до складу робочої групи з врегулювання проблемних питань діяльності торгових підприємств. Відповідний лист оприлюднено на сайті КМДА.

 

Колишнього нардепа від Партії регіонів та брата екс-зятя Леоніда Черновецького планується включити до складу групи, яка займається проблемами власників тимчасових споруд торгівельного, побутового та соціально-культурного призначення, а також доопрацюванням Комплексної схеми.


Даних про рішення Кличка наразі немає.


Анатолій Карпенко був обраний за списком «УДАРу» Віталія Кличка. Його фірма «Полюс» займається виробництвом продуктів харчування та реалізацією через власну торгову мережу в Києві. У Київраді Карпенко очолює комісію з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики."

Борислав БЕРЕЗА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини