MENU

Тимошенко закликала виборців не допустити повернення представників режиму Януковича

2336 0

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликає людей не допустити на дострокових парламентських виборах повернення до влади представників колишнього режиму Януковича. Про це вона сказала, виступаючи на мітингу в місті Долинська Кіровоградської області.
 
Тимошенко наголосила, що обрання таких людей до парламенту буде приниженням усіх патріотів, які боролися за Україну під час Революції гідності і зараз боронять незалежність країни на Сході.

Лідер партії "Батьківщина" також вважає призначення губернатором області "регіонала", який фінансував "тітушок" та переслідував патріотів, приниженням кіровоградців.
 
Вона назвала ганьбою те, що "старі обличчя" продовжують керувати країною.

"Я прошу всю громаду Кіровоградщини не допустити такого приниження, не допустіть такого губернатора. По всій країні призначають колишніх "регіоналів", які голосували за диктаторські закони 16 січня, по всій країні бачать старі обличчя на всіх місцевих посадах", - сказала вона.

Лідер "Батьківщини" зазначила, що вірить в мудрість людей, які не допустять повернення тих, хто гальмував розвиток України.
 
"Крок за кроком ми з вами будемо набирати силу і повернемося до тих позицій, які дадуть нам право не пропустити жодного дня для проведення реформ. Зміни треба робити вже зараз", - підкреслила вона.

Тимошенко також висловила слова любові та поваги до кіровоградців, які 18 років тому проголосували за неї як кандидата у депутати по мажоритарному виборчому округу № 229, надавши величезну підтримку - понад 92 відсотки голосів - і продовжують підтримувати зараз.

"З багатьма вами я знайома багато років, ви для мене як родина. Я дякую вам за довіру і буду служити вам все своє життя", - підкреслила вона.

Свою підтримку Тимошенко люди висловлювали оплесками та вигуками "Юля!".

Під час спілкування лідеру "Батьківщини" також побажали перемоги на виборах, висловивши впевненість, що саме вона і її партія зможуть відновити країну та наблизити довгоочікуваний мир.

Тимошенко подякувала за любов і підтримку та пообіцяла, що і надалі разом із людьми боротиметься за Україну.

"Сьогодні ми набагато сильніші, аніж колись, і ми обов'язково отримаємо мир і будемо перемагати на всіх фронтах. Не здаватися. Україна обов’язково переможе, бо ми сильні", - наголосила вона.

Мешканці Долинської подарували Тимошенко букети білих і червоних троянд і подякували за те, що вона знайшла час відвідати їхнє місто, куди зазвичай не приїздять політики.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини