MENU

Посилилися напади на активістів Радикальної партії Олега Ляшка. ВІДЕО

6012 3

У прес-релізі, який надійшов до редакції від Радикальної партії, перераховуються наступні випадки нападів на її активістів.

У Червоноармійску, Донецької області, двоє зловмисників у балкалавах зчинили напад на агітаційний намет Радикальної партії. 1 жовтня в Запоріжжі, на проспекті Леніна двоє невідомих чоловіків напали на агітаторів та нанесли їм тілесні ушкодження.

Також було знищено намет та наклад агітаційної літератури. За даним фактом працівниками Ленінського РВ ЗДУ УМВС України в Запорізькій області було порушено справу. У ніч з 1 на 2 жовтня близько опівночі по вулиці Набережній, що в Івано-Франківську, невідомі зловмисники підпалили автомобіль працівника обласного виборчого штабу Радикальної партії Олега Ляшка.

На місце події відразу прибули працівники міліції. Наразі тривають слідчі дії. На думку представників штабу до інциденту може бути причетний один з основних конкурентів кандидата в депутати від РПЛ Сергія Палійчука.

1 жовтня було скоєно напад на агітаційний намет у Дніпропетровську. 0 16-00 до намету підійшов агресивно налаштований чоловік, який пгрожував волонтерам ножем та вимагав припинити агітацію. В результаті бійки, силами волонтерів Радикальної партії зловмисника було затримано та передано правоохоронним органам. На місці злочину у затриманого вилучили 2 ножі та битку.

«Радикальна партія закликає правоохоронні органи ретельно розслідувати напади на волонтерів та вимагає притягнення винних до суворої відповідальності. Ми заявляємо рішучий протест діям наших політичних опонентів, які стали на небезпечний шлях нечесної політичної боротьби. Правда переможе. Слава Україні!» - говориться в прес-релізі Радикальної партії.  


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини