MENU

Покровські табу: чого не треба робити 14 жовтня 2014 року, якщо ти любиш Україну

10986 2

Чого не треба робити 14 жовтня 2014 року, якщо ти любиш Україну:

1. Не треба проявляти агресію за будь яких обставин. Завтрашній настрій - all you need is love. 

ЧОМУ? Бо емоції наш ворог. "Спакойствие, только спакойствие, дєло житєйское", говорив Малюк, коли розбив люстру. Завтра ми взагалі маємо бути паціфісти. Аполітичними пацифістами...

2. Не треба проголошувати радикальні гасла і вимагати їх негайного втілення.

ЧОМУ? Бо це виглядає тупо завжди, а завтра й поготів. Адже бодай у свято не треба танцювати на граблях. 

3. Не треба вважати, що вшанування памяті героїв УПА, це погроза "Бандера (добровольці, АТО, кіборги...) прийде, порядок наведе". 

ЧОМУ? Див. п. 2 про граблі. Та й зрештою, кожен свободівець, хто говорить про "порядок" має згадувати про Махніцького і до скону політичної карєри не згадувати формулу "порядок наведе".

4. Не треба чекати, щоби парламент прийняв щось путнє - будуть саботувати. Вони розраховують на обурення бездіяльністю із шинами, биттям морд і скла, а то і пострілами.

ЧОМУ? Та тому що здохла вже ця Рада! Здохла і смердить! Відчепіться від трупів, що швидше вони розійдуться, то краще. Вимагати від зомбі продуктивності - контрпродуктивно.

5. Не треба Свободі під виглядом "ах, ВИ не заборонили комуністів, то ми заблокуємо роботу Ради". Бо це гниле палєво: "зара ми під будь-яким приводом блоканем Раду..."

ЧОМУ? Бо це галімий популізм.

6. Не треба Правому Сектору робити рімейк Свободи в будь яких діях. Здивуйте людей, засмутіть старіка Кабаєва, будьте чемні тихі, ввічливі: "добрий день, прошу, допобачення..." Цього від Вас ніхто не чекає...

ЧОМУ? Бо нашо в тупу підставлятися самим і підставляти країну?

7. Не треба грати на памяті загиблих в АТО, змішуючи із помиями генералів, міноборони, генштаб, владу. Просто не згадуйте їх... 

ЧОМУ? Бо це ніяк не допоможе загиблим. Це ніяк не покращить ситуацію конкретно сьогодні. Хочеш допомогти віддай гроші волонтерам, піди вибери якогось свіжого депутата до Ради 26-го, щоби не було більше приводів сумувати.

Що треба робити 14 жовтня 2014 року? 

Бути максимально виваженим і стриманим. Уникати різких рухів принципово - усіх корупціонерів покараємо, тільки не завтра, усім помстимося в плановому порядку... трохи згодом. Сьогодні вся емоція має піти в гордість.

Сьогодні треба НАРЕШТІ за велику кількість років спокійно, без псіхозу вшанувати память українського вояка. І того що був, і того що є. Бо це день сьогодні нарешті (!) буде в тему.

І головне... Як показав вчорашній променад мусорів під АП - Путін, недобитки ригів, недолугі політики з їх ігрищами...уся ця швобла самостійно наробить проблем. Нам з Вам не треба в тому брати участь. Ок?

Віталій ГАЙДУКЕВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини