MENU

«Автомайдан» запустив квадрокоптер над маєтком скандального зампрокурора. ВІДЕО

13288 7

Активісти "Автомайдана" завітали до скандального заступника генерального прокурора Яреми Анатолія Даниленка. Результатом відвідин став відеоролик, відзнятий з висоти пташиного польоту квадрокоптером. Він демонструє всю красу і розмах власності Даниленка.

"Ну як вам "хатиночка" генерал-майора, заступника Генерального прокурора України Анатолія Даниленка? - запитують в Автомайдані - "Толя-супермаркет", як його позаочі називають за здатність "рєшать вопроси", головний комунікатор Яреми, все життя, як і його шеф, пропрацював держслужбовцем. І смак у нього теж гарний: як і у Генпрокурора, своє власне озеро на території маєтку, от тільки площа більша - 14000м². Можете самі порахувати, скільки "генерал" віддав лише за земельну ділянку, якщо ціна за сотку сьогодні тут сягає 6-7тис.$ (а ціни зараз, самі розумієте, не найвищі)".

Також поряд розташовані і 140 га державних водойм, які привласнила родина Даниленків, про що нещодавно був знятий сюжет програмою НАШІ ГРОШІ на каналі ZIK. Хочеш приїхати туди, порибалити - плати гроші, інакше охорона тобі швидко пояснить, чому ти це маєш робити.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини