MENU

Екс-регіонал Кацуба розповсюджує агітацію через школи. ВІДЕО

4894 3

Ввечері 19 жовтня довірені особи кандидата Сергія Кузана, виявили на території виборчої дільниці № 630320(округ №175), яка розташована в приміщенні школи, агітаційні матеріали у кількості 50 000 шт. Замовником є колишній регіонал Володимир Кацуба, який балотується по округу як самовисуванець.

Агітація знаходилася в учительській, в цій же кімнаті розташоване приміщення виборчої дільниці. На місце відразу були викликані працівники міліції. Завуч школи - Байстрюченко Євгенія Миколаївна, за сумісництвом - голова ДВК № 630320, була дуже знервована, і від коментарів відмовлялася.

За словами дергачівців, інформація про поширення агітації через школу надходила і раніше, але тільки зараз вдалося зафіксувати це правопорушення. Шкільний сторож повідомив, що газети завіз якийсь молодик у першій половині дня, проте, чому завуч школи його пропустила, і дозволила занести пачки з газетами до приміщення ДВК, Байстрюченко пояснити не змогла. Триває перевірка, газети знаходяться у райвідділу міліції.

Нагадаємо, що перед цим Громадська мережа «ОПОРА» вже оприлюднювала інформацію про порушення виборчого законодавства Кацубою В. Зокрема, на сайті організації було поширене відео про роздачу продпакетів та подарунків «бюджетникам». Також В. Кацуба є одним із тих депутатів, що голосували за «диктаторські закони» від 16 січня.

Відеофіксація порушення:


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини