MENU

«Сьогодні ми молилися за те, щоб Україна міцно стала на ноги», - Тимошенко в Зарваниці

2769 2
Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко сьогодні відвідала богослужіння у Соборі Зарваницької Матері Божої, в якому відбулася літургія за незалежність та соборність України, за перемогу українського війська та народу.
 
“Сьогодні ми мали велике щастя в Зарваниці, в одному зі святих місць в Україні, помолитися за перемогу України, за щастя України, за щастя кожної родини, за те, щоб в Україні нарешті наступив мир, стабільність, щоб ми мали можливість спокійно працювати, спокійно народжувати дітей, абсолютно впевнено дивитися в майбутнє", - сказала Тимошенко після відвідування богослужіння, повідомляє офіційна сторінка "Батьківщини" в соціальній мережі "Фейсбук".
 
"Сьогодні ми молилися за те, щоб Україна міцно стала на ноги, стала сильною європейською державою і принесла щастя всім своїм дітям. Все в Україні буде добре. Я в цьому переконана”, – наголосила лідер "Батьківщини".

Священики Собору благословили Тимошенко у її діяльності та побажали захисту Божої Матері.
“Пані Юлія, ми щиро вам бажаємо насамперед божої мудрості, тієї мудрості соломонової, яка би дарувала вам правильні кроки у вашому житті, мудрості, яка дозволила би вам працювати на благо нашої Батьківщини", - сказав настоятель Собору Зарваницької Матері Божої.
 
"Ми також хочемо висловити вам подяку за те, що ви неодноразово нам допомагали і що ви завжди є серед тих, хто приходить молитися до Зарваницької ікони, цього чудотворного образу Матері Божої. Нехай Зарваницька Божа Матір благословляє вас і вашу родину, нехай підтримує на всіх стежках вашого життя і дарує вам многії і благії літа”, - наголосив настоятель.
 
Служителі Собору подарували Тимошенко ікону Зарваницької Матері Божої.
 
Після відвідування церкви лідер партії “Батьківщина” поспілкувалася з прихожанами, які висловили їй свою підтримку та побажали перемоги на виборах.
 
Крім того, Тимошенко відвідала церкву Пресвятої трійці, в якій разом з духовенством помолилася за мир в Україні.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини