MENU

Українські зірки шокують своїм вбранням не тільки на тижні української моди. ФОТО

8432 7

Фотопідбірки з тижня моди викликали небувалий ажіотаж, тож я вас буду добивати, адже мода і модники існують не лише в рамках цього заходу. Є дизайнери, які влаштовують окремі покази. Вочевидь для тих, кого навіть на фешн-вік не пускають.

От, наприклад, Влада Литовченко і її округлості в риболовній сітці. Я б її в цьому в здорове суспільство не випустила.

 

Хоча, зрештою, нарешті вона серед рівних.

Якщо ви не впізнали, це не Сергій Пастух з перепою (ось на кого він ще схожий!), а Іруся Білик. Я не знаю, що вона з собою зробила, але пальці виглядають так, що не один ресторан німецької кухні може похизуватися такими апетитними ковбасками.

Філіп Лєвшин зарано витяг хелоуінівський костюм, хоча в його випадку це не свято, а стиль життя.

Ну і звичайно купа народу, які не мали б шансу потрапити у світські хроніки, якби не понадягати на себе казна що. Може хоч так їх можна виправдати?

Монро не попередили про дизайн інтер’єру і тому вона практично з ним зливається, проростаючи з килима. Хантер Томпсон зацінив би.

Тоня в уже стабільному образі “шопопало”.

І куди ж без виставки природньої краси?

 

Окрім показу гостей розважали співаки. От, наприклад, така креатура як Тереза Франк. Я цю фото виставляю спеціально, бо відображення смішне.

 

Але Тереза Франк теж смішна. Вона так вміло зображує дурепу і імітує інфантильність, що це аж ніяк не викликає сумніву. Навіть з фото видно.

А ще Тереза поетеса. Зайдіть почитайте, впевнена, вам сподобається.

 

А показ був досить пристойним, зважаючи на гостей, яких запросила дизайнер. Все або чорненьке і нічого не видно, або ніяке, або у окремих випадках отаке страхітливе.

 

 

 

 

Я не знаю, їм, мабуть, пороблено нашим дизайнерам, що вони постійно намагаються сконструювати туалетний йоршик. Це Залевський в 2010.

ragu.li


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини