MENU

У воїнів-зв’язківців Повітряних Сил розпочалися польові навчання. ФОТО

7701 2



Один із польових вузлів окремого полку зв’язку Повітряних Сил Збройних Сил України вирушив на польовий вихід. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Міністерства оборони України.

Протягом двох тижнів на невідомій місцевості, в умовах, максимально наближених до бойових, військовослужбовці-зв’язківці відпрацьовуватимуть ряд завдань. Захід проводитиметься в чотири етапи, які включатимуть марш у складі колони в обидва боки, розгортання, складання заліків та нормативів з різних військових дисциплін, а також тактико-спеціальні заняття.

Виконання цих завдань у зимовий період вимагає від особового складу додаткових зусиль, пов’язаних із організацією автономного забезпечення життєдіяльності та бойової роботи екіпажів у холодну пору року. Це розгортання станцій, антен, особливості експлуатації автомобільної техніки, на базі якої вони знаходяться тощо.

Варто зазначити, що окремі екіпажі виконували завдання в зоні проведення антитерористичної операції, і нині беруть активну участь у навчанні, передаючи бойовий досвід товаришам по службі.




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини