MENU

На каналі «ICTV» назріває журналістський бунт

9593 4

На телеканалі «ICTV» назріває журналістський бунт через редакційну політику, яку запровадила продюсер та керівник департаменту публіцистичних  проектів Оксана Соколова.

За словами журналіста каналу, редакційна політика каналу змінилися акурат після того, як чоловіка Оксани Соколової - Андрія Демартіно було призначено на посаду керівника прес-служби Генеральної прокуратури України.

«З того часу перед журналістами каналу було поставлено завдання висвітлювати лише позитив діяльності органів прокуратури. На всю іншу інформацію накладено цензуру. Деякий час колектив сприймав таку ситуацію терплячи, зважаючи на складну ситуацію в країні. Однак терпець увірвався, коли перед журналістами почали ставити завдання – робити абсолютно провокаційні та брудні сюжети», - сказав журналіст телеканалу.

Зокрема, він прокоментував останній такий сюжет, висвітлений телеканалом, щодо нападу на Музей з метою начебто викрасти звідти речі колишнього Генпрокурора Віктора Пшонки.

«Завдання, яке ми отримали від Оксани (Соколової, - ред.) було за будь-яку ціну висвітлити напад на Музей, якого як виявилося не було. Наша пропозиція щодо  перевірки вказаної  інформації та отримати коментарі усіх сторін так званого «конфлікту», викликала обурення керівництва та коштувала нам зняттю  премій, разом з призначенням  доган. Більш того, можу абсолютно чітко заявити, що про коментар з Міністром культури домовлявся особисто Андрій Демартіно – керівник прес-служби ГПУ», - зазначив журналіст.

За його словами, колектив каналу має намір висвічувати редакційну політику до тих пір, доки не припиниться тиск на журналістів.

«Ми маємо намір коментувати кожен такий сюжет. Люди не для того стояли на Майдані, аби зараз їх з екранів телевізорів ганебно дурили. Так само й ми стояли на Майдані не для того, аби свободу слова придушували, використовуючи адмінресурс. В разі, якщо конфлікт не вирішиться в рамках каналу, ми маємо намір підготувати відкритий лист Президенту», - зазначив він.

novosti-o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини