MENU

У Львові для поранених бійців пролунає «Голос Миру»

9280 3

11 листопада, о 17:00, у Львові в рамках марафону «Голос Миру» відбудеться благодійний концерт для 600 поранених українських солдат, які перебувають на лікуванні у військовому шпиталі.
 
Учасники марафону «Голос Миру» вже побували на Сході України в зоні АТО – містах Краматорськ, Дзержинськ, Слов’янськ. Дали благодійний концерт для наших захисників та передали малюнки, листи-підтримки про мир і перемогу від дітей з дитячих будинків і шкіл-інтернатів, а також гуманітарну допомогу.

Окрім того, в соціальній мережі "Фейсбук" на сторінці «Голос Миру» відбувається онлайн-аукціон, у якому взяли участь відомі митці, артисти, художники та видатні діячі. Завдяки  проданим лотам вдалось зібрати кошти і придбати хірургічні зшиваючі  апарати, касети до них для проведення оперативних втручань, а також плазмові телевізори, які відвезуть у Львівський військовий госпіталь.
 
Нагадаємо, що до марафону вже долучилися артисти естради, справжні патріоти України – Тетяна Піскарьова, Alexander Tulinov, Світлана Тарабарова, Аркадій Войтюк, Андрій Заліско, Наталка Карпа та Альона Мусієнко.

Марафон відбувається за організації та сприянням Асоціації громадських організацій «Соціальний захист», Міжнародної громадської організації "Назустріч мрії», Благодійного фонду «Рух Опору» та за підтримки Євгенії Тимошенко. Об'єднаня усіх цих зусиль та ресурсів направленні на надання допомоги українським військовим.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини