MENU

Автор вірша «Ми ніколи не будемо браттями» долучилася до марафону «Голос миру»

7413 0

Українська поетеса Анастасія Дмитрук, яка написала вірш "Ніколи ми не будемо браттями", вирішила долучитися до онлайн-аукціону в рамках благодійного марафону «Голос миру».
 
На сторінці спільноти у соціальній мережі Facebook вона представила новий лот - футболку.
Анастасія Дмитрук долучилася до акції, оскільки сама є волонтером, і своєю творчістю вирішила підтримати наших захисників.
 
«Ми зараз усі підтримуємо одну ідею - щоб в нас була єдина Україна, щоб настав нарешті мир, щоб не було війни. У такі часи ми повинні об’єднати всі наші зусилля в одну велику справу для допомоги українським військовим», – підкреслила поетеса.
 
Нагадаємо, що до благодійного марафону-аукціону «Голос миру» вже долучились відомі митці, артисти, художники і видатні діячі: Юлія та Євгенія Тимошенко, Тетяна Піскарьова, Світлана Тарабарова, Катерина Бужинська, Вадим Красноокий (лідер гурту "Мед Хедс"), Андрій Кіше, Tamerlan Odesskiy & Альона Омаргалієва, Брати Гадюкіни, Іван Ганзера, Юрій GODO, Аріна Домські, Таня BerQ, Євген Дацишин, Андрій Лучанко, Анастасія Дмитрук, Микола Кобзов, Олександр Крилов, Іван Семесюк, Віталій Запорожченко, Андріс Капіньш, Наталка Карпа, Олександр Тулінов та Альона Мусієнко.

ГОЛОС МИРУ. Благодійний марафон-аукціон


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини