MENU

У Чопі Закарпатської області панує беззаконня, схоже на Врадієвське

10015 2

Рятуйте Закарпаття від Царів!

Чопський міський голова, голова Чопського осередку партії ЄЦ, вірнопіддана клану Балог, Цар Галина систематично, зухвало та цинічно порушує закони України, ігнорує права та свободи мешканців міста Чоп. Її чоловік Цар Іван з 2009 року, перебуваючи на посаді прокурора Ужгородського району, був зобов'язаний перевіряти на відповідність законам України всі рішення Чопської міської ради її виконкому та розпорядження Чопського міського голови – своєї коханої дружини.

У маленькому містечку Чоп, Закарпатської області панує справжнє беззаконня, дуже схоже на Врадієвське. Тут гопникі по заказу нападають на жінку, депутата міської ради та розбивають їй голову лише за то, що вона зацікавилась, хто з прокурорів стриже купони з грального бізнесу. Тут вас може люб'язно покалічити майор Калашников, просто у чергові частині міліції і ви нічого не докажете у суді, навіть коли у вас буде відео та 3 свідка. Вас тут можуть закрити у залі гральних апаратів, не випускати, доки ви не перестанете совати свій ніс у кормушку прокурорів. І не мрійте, що вони внесуть цю подію до ЄРДР. Ви можете прийти у міську раду довідатись, чому так довго не має води, а вас повезуть на машині міського голови пройти експертизу на предмет вживання алкоголю, можуть відбити вам нирки п'яні депутати міськради, коли ви принесе їм зауваження до тарифів, можуть метнути вам в голову стілець на місцевому ринку, якщо будете задавати багато питань директору ринку, а ще тут викрадають журналістів, вивозять їх у старий будинок за місто и тримають там до тих пір, доки міський голова не проведе сесію міськради, що б жоден плюгавий журналіст, під царськими ногами не плутався. Коли Царі говорять – челядь має мовчки слухати и боятись, а не тицяти камеру в їх царське рило у пушку. У дитячому садочку можуть покалічити вашу дитину і приховати злочин вихователів, а маму дитини об'явити навіженою. Тут на вас можуть відкрити кримінальне провадження просто під час прийому у міського голови, а сама міський голова люб'язно запхне у вашу кишеню пакетик з невідомою речовиною. Тут можуть винести за руки за ноги із засідання сесії лише за то, що депутатам не любиться, що ви їх слухаєте і знімаєте. Тут можуть легко відпилити для міліції 200 000 грн із бюджету, а лампочку на стовпі у вашому дворі не замінять, бо нема грошей. Тут розруха без війни, а міська влада продукує все нові і нові кабальні рішення для народу. Тут царство царське сім'ї царів.

Міський голова Чопа Цар Галина систематично и зухвало порушує закони України. Порушувати їй допомагає її чоловік Цар Іван – міжрайонний прокурор. Чоловік прокурор району, син прокурор в обласній прокуратурі. А дружина міський голова. Ця корупційна родина по-справжньому царює у нашому місті. Скарги мешканців на незаконні дії міського голови, незаконні рішення чопської міської ради, виконкому, окремих корупційних посадових осіб міськради адресовані до прокурора району Царя Івана роками прогнозовано залишались без розгляду та належної правової оцінки, вони не просто спускались на гальмах, а цинічно пересилались "на розгляд" корумпованій дружині.

Така корупційна злочинна багаторічна діяльність родинного клану призвела до того, що майже 9000 мешканців міста були фактично позбавлені права на оскарження будь-яких дій міського голови Цар Г.В., тому що скаржитись на дії міського голови Цар Галини доводилось безпосередньо її чоловіку Цар Івану. Міжрайонний прокурор за допомогою своїх корупційних зв'язків звик "вирішувати питання" і, як правило, на користь сім'ї. Таким чином, мешканці міста Чоп на довгі роки опинились у заручниках родини Царів, пануючого беззаконня, корупції, тиску адмінресурсу, шантажу та залякувань.

Критична кількість порушень законодавства Чопського міського голови та злочинна бездіяльність її чоловіка прокурора призвели до чисельних звернень до Генеральної прокуратури України.

Але, всі до єдиної скарги на корупційну родину Царів повертаються для розгляду у обласну прокуратуру, яка ще жодного разу не провела реальну перевірку викладених у заявах фактах. Навіть більше, особисто моє звернення від 16.02.2014 року до Генерального прокурора України Махницького О.І про чисельні корупційні дії міжрайонного прокурора Царя І.І було направлено, як завжди, до прокурора Закарпатської області, а той направив скаргу на розгляд... міжрайонному. Таку неповагу до закону і заявників, коли скаргу на міжрайонного прокурора відправляють на розгляд іншому міжрайонному прокурору не дозволяли собі навіть при злочинній владі Януковича.

Лише протягом 2014 року безрезультатно, до генерального прокурора звернулась більше 10 мешканців маленького прикордонного міста зі скаргами та вимогою призначити виїздну перевірку на предмет корупційних беззаконних дій міжрайонного прокурора Царя Івана та його дружини Цар Галини, У скаргах приводились чисельні факти порушень закону, махрової корупції цієї сімейної пари злочинців, надавались копії документів, повідомлялося про системні злочини проти громади. Але, дивним чином, по жодній із скарг не було проведено жодної перевірки дій прокурора злочинця. Навіть задля того, що б бодай спростувати наведені заявниками факти про їх злочини перед громадою. Складається враження, що генпрокурору начхати, чи захищені права 9- тисячної громади якогось там богом забутого містечка чи ні. Генпрокурор, з невідомих причин, не має бажання призначати службове розслідування дій та злочинної бездіяльності одіозного місцевого царька – досвідченого, хитрого, обережного та цинічного корупціонера. Який вирішує все, або майже все у Закарпатті.

Порушені прокурором Царем Іваном та його дружиною міським головою Цар Галиною права громади носять системний та довготривалий характер, про що свідчать чисельні публікаціях у ЗМІ, але це не спонукало генерального прокурора України до якихось заходів впливу на підлеглого, напроти – допускається можливість призначення Царя на посаду прокурора області.

Нам не залишають надії на відновлення своїх прав.

Не демонструють намірів викоріняти з лав прокуратури корупції, як такої

Нас не рахують за повноцінних громадян України.

Нас приречено на потерпання від царизму.

А може ви, шановний, ви разом с Царями у Ростов? А?

ДЛЯ ДОВІДКИ:

Перелік та короткий зміст кримінальних проваджень, якими відзначилися посадові особи Чопської міської ради та директори комунальних підприємств міста протягом останніх двох років.

Лариса Приходько, голова Закарпатського осередку політичної партії "Спільна Дія"

Тетяна МОНТЯН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини