MENU

Російські канали видали невідомого чоловіка за співробітника МЗС України

6170 3

Оцей фейк телеканалу Росія з Андрієм Веселовським - це не лише ознака кризи жанру, це ще прекрасний приклад падіння професіоналізму ЗМІ в умовах, коли засоби масової інформації втрачають незалежність і змушені замість інформування суспільства виконувати функцію дезінформації та пропаганди.

Андрій Веселовський як працював, так і працює в МЗС України. Важко уявити собі цю людину за спілкуванням з державним росйським каналом та ще й на таку тему, та ще й в таких зворотах.

Але якби на росйському телебаченні залишилися професіонали, то вони б легко знайшли українських дипломатів, які розказували про жахи Майдану і, мені здається, запросто могли б повторити свої історії.

Ось, наприклад, нинішній радник Порошенка Руслан Демченко та нинішній посол в Фінляндії Андрій Олефіров працювали першим і звичайним заступником міністра закордонних справ України в період Майдану. Усі неледачі і зараз можуть на сайті МЗС України знайти інформаційні повідомлення того періоду, в яких зазначені посадовці "інформують" іноземних послів про жахи на Майдані. 

Але професійне та інтелектуальне падіння росйських ЗМІ настільки стрімке, а шовіністичний пропагандистський запал настільки сильний, що вони вже не аналізують дійсність, а просто вигадують її. 

Тим краще.

Богдан ЯРЕМЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини