MENU

Скоро в судах будут работать только выходцы из Донбасса и представители Семьи - Томенко

819 0

 

«Віце-спікер Микола Томенко переконаний, що майбутнікадрові зміни в системі судової владибазуватимуться на відповідності двомкритеріям: виходець з Донбасу тапредставник провладної «сім’ї».

 

Про це Микола Томенко сказав у четвер під час запису програми«Онлайн-кампус виборців», відповідаючина запитання журналістів у Черкасахстосовно звільнення Голови ВерховногоСуду України Петра Пилипчука», - об этомсообщается на странице, посвященной Юлии Тимошенко в Facebook

 

«На переконання М.Томенка причину відставки «у зв’язку з досягненнямпенсійного віку» треба розглядати якформальну.

 

«Я переконаний, щосьогодні триває подальша зачисткаорганів державної влади і зокремаправоохоронних органів під «своїх», -зазначив він. Політик пояснив, що підтерміном «свої» він має на увазінародження, спільну робота чи вихованняДонбасом (передовсім йдеться про Донецькута Луганську область) або ж чіткуприналежність нинішній вузькій команді,яка ще озвучується, як «сім’я».

 

«Думаю, що ГоловаВерховного Суду Петро Пилипчук, якийнародився на Хмельниччині, а свою кар’єруробив на Київщині не підпадає ні підперше, ні під друге визначення», - зауважив М.Томенко.

 

«Тому я переконаний,що на цій посаді, як і на інших посадахв судовій системі, кадрові зміни на якісьогодні обговорюються, будутьпризначатися люди саме за такою ознакою:Донбас і «сім’я», - сказав політик.

 

Водночас, Микола Томенко додав, що це також «є сигналом, що владасерйозно готується до можливогореагування на результати виборчоїкампанії», - сообщатся на странице ЮлииТимошенко.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини